Albert Boadella
En el bloc de Ciutadans si pot trobar aquesta gravació tan personal del gran dramaturg i eminència política del nostre país que tant bé vol fer per Catalunya. Demà, Ciutadans pot arribar a fregar els dos diputats al Parlament si es confirmen els resultats a Barcelona. Espero que no sigui així perquè aguantar demà el pallaso d'en Boadella mediàtic pot ser una imatge tercemundista i que ens empetiteix.

Música / Caic # Gerard Quintana

7 comentaris:

  1. Gràcies pel link, que és recíproc.
    Saludos

    ResponElimina
  2. Doncs mira, te'l menjaràs, perquè els ciutadans entraran al Parlament. Els politicastros catalans no aconseguiran amagar sota la catifa el fins-als-collonisme de bona part de la població. Au, a cascar-la.

    ResponElimina
  3. En Boadella està malalt en tots els sentits de la paraula

    ResponElimina
  4. Botaré Boadella pk estic fart de convergents i sociates i independents. I ho faré pk aquest és l'únic que no enganaya pk la política és fer la farsa de la farsa

    ResponElimina
  5. No facis més cas d'aquest impresentable i que no té res més a fer que passejar-se per Torroella amb cara d'amargat. Carda el camp Boadella si tan et molesta Catalunya.

    ResponElimina
  6. Boatella està acabat i només li manca ser el caganer del pessebre. Si entren aquest neofatxes emigro a conquerir Menorca

    ResponElimina
  7. L'enemic ja té qui els voti. Tres diputats és una lamentable sorpresa

    ResponElimina