Aquest "post" és gratuït

President, no el vull molestar perquè ja sé que vostè està en un altre estadi i el que ara es dedica a ser el President de la minitransició de crisi és l'omnipresent Joaquim Nadal. Ja sabem que a Rupià és una de les èpoques en què si està més bé i més si es disposa de temps per fer una sortida a pescar o a un bon restaurant. Ara, pot estar tranquil i anar assimilant la tasca de descompressió. Se l'ha guanyada aquesta etapa d¡aïllament, encara que sigui amb més o menys encert.
Però hi ha aspectes que demostren que aquest govern tripartit ha fet el que ha volgut pensant-se que amb el canvi ja n'hi hauria prou. I aquí va un petit exemple: em va semblar encertat que vostè decidís crear un bloc personal, El diari del president, per comunicar-se amb els ciutadans. Una nova manera d'adaptar-se als nous temps i marcar un estil personal. Però la veritat és que tampoc s'hi ha dedicat massa. Potser el seu diari personal a la xarxa denota el seu exercici com a governant. Potser és un exemple clarificador i massa simptomàtic.
Però en tot cas, a banda de la seva predisposició és imperdonable i segurament no hi trobaríem cap defensa possible que el seu bloc hagi tingut un pressupost de 21.000 euros. O sigui, que els primers catorze articles d'ençà que vostè és President ens han costat 1.500 euros. I la sensació és: Com en els vells temps! Tant que s'esperava del canvi i, per desgràcia, les lamentacions són cada vegada més similars. I tan fàcil que era aprendre dels errors del passat... però si precisament teníem vuit anys de mostra!
Música / Miss Sarajevo # U2 - Pavarotti