Dianna Krall
Dianna Krall actua aquesta nit Calella de Palafrugell, al Festival Jardins de Cap Roig, en un dels concerts més esperats d’aquest estiu. Fa poc més d’un any, els qui vam tenir l’oportunitat de veure la seva actuació al Liceu encara estem fascinats. Ella va estar fantástica. La seva entrada a l'escenari amb el vestit vermell va deixar bocabadat a més d’un. Aquella escena em va recordar a Michelle Pfeiffer, a Els Fabulosos Baker Boys (Steve Kloves, 1989), quan va posar-se un ajustat vestit vermell i va pujar al cim d’un majestuós piano mentre cantava Makin Whoopee, amb l’atenta mirada dels seus dos músics, els germans Beau i Jeff Bridges, durant una actuació de Cap d’Any en un hotel de luxe.

La cantant canadenca s’ha convertit en una de les veus més sòlides del jazz-pop actual perquè combina una veu impecable amb uns estils autènticament de la música negra. A cada cançó et demostra l'herència que li ha causat l'admirada Ella Fitzgerald. I a més, no ens enganyem, Dianna Krall té l’encant de la seva bellesa. Per tant, els Jardins de Cap Roig hauran d’estar aquesta nit impecables, com estarà la protagonista del concert. Quan acabi la seva actuació, després és quan penses en la sort que tenen els seus músics i, especialment, amb la del seu company, Elvis Costello.
PD: Amic Martí, gràcies pels ànims una vegada més. Per cert, tens raó en la teva previsió. El darrer llibre de Ryszard Kapuscinski, Viatges amb Heròdot, no té pèrdua. Ja ho comprovaràs.
Música / She # Elvis Costello

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ella, com diu Costello, està encantada de saber que ell hi és; encara que no estiguin junts a l'escenari, se sent la seva presència en com toca el piano, en com canta, en com mira darrera per saber-lo...felicitats als que pogueu gaudir aquesta nit amb la Krall, amb enveja i esperança de poder sentir-la en una altra ocasió...

Anònim ha dit...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»