Sense seny
Hem perdut el seny català que sempre hem cregut que ens identifica com a nació? No ho sé, però de moment, només sento parlar de plantejaments extrems: que Montilla governarà dos anys perquè la pressió mediàtica i social se'l carregaran o que serà el president que sorprendrà a tothom. Però no hi pot haver un terme mig? M'agradaria que Montilla no fos el breve pel bé de Catalunya però al mateix entenc que l'escenari polític generi la desconfiança que s'ha creat perquè, segons critiquen, "tindrem el president amb menys vots de la història d'un país".

Com que no hi ha terme mig, intento adoptar el consell que gurús empresarials de l'estil Gustavo Piera i Mercè Sala donen als directius i emprenedors els cursos de formació. És la de voler agafar mentalment un helicòpter: implica saber aixecar-se per veure la situació en perspectiva i ràpidament baixar a terra per afrontar els problemes reals del dia a dia. Doncs, ras i curt, el primer que em ve el cap és que la ruptura política a Catalunya és més produnda del que sembla, sobretot entre CiU i ERC, que Montilla ho té difícil -no té carisma- però alhora fàcil -els objectius són acabar la legislatura-, que la societat està molt tensionada i dividida i que al pas que anem veig planejar la figura de Joan Laporta a curt termini.
Música / Se è vero che ci sei # Biagio Antonacci

PD: Escolto Joan Riado a L'Oracle, de Catalunya Ràdio. Ara demana el suport de Convergència per desplegar el Nou Estatut. Quina hipocresia! Precisament ERC, ara, troba vital donar sentit al Nou Estatut amb l'acord entre tots els partits.

PD2: Us recomano llegir l'estudi que vaig rebre ahir i que ha generat l'empresa Multiplica sobre les webs dels partits polítics en la campanya. L'estudi fa una comparació amb criteris objectius entre les diferents webs de campanya, concretament 97 factors agrupats en 10 categories. La web de CiU queda molt per davant de la resta i és l'única que logra aprovar amb 5'89.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El seny fa massa temps que l'hem perdut i per desgràcia nostre el gran clulpable és Esquerra República de Catalunya

Anònim ha dit...

E vero che sei un grande analista di la realtà; e anche un experto dj, per avere cercato musica italiana per il tuo blog. Da la Italia, ti ringraziamo tanto.

Anònim ha dit...

per molts anys

Anònim ha dit...

per molts i molts anys