Un pas més de Convergència



Convergència ha convidat els blocaires per al 15è Congrés que comença divendres a Barcelona. Aquest és un pas més de Convergència amb l'esperança d'aglutinar el periodisme i el periodisme ciutadà que es fa a través de la xarxa. Darrerament, Convergència aposta amb convicció per intentar donar veu als blocaires i d'aquesta manera obre el ventall de la comunicació més enllà dels mitjans tradicionals. El mateix expresident Pujol va declarar, a Girona, que els blocaires són "el darrer exèrcit del país".

El 37è Congrés Federal del PSOE d'aquest cap de setmana ja ha estat un èxit en aquest sentit. Però és clar, el socialisme ja té grans altaveus per difondre el seu missatge. El problema està més en Catalunya i, especialment, en Convergència, un partit que des de l'oposició sap que no tenir mitjans tradicionals "predisposats" és sentir-se encara més sol en la travessa del desert.


Música / Tired Of Sleeping # Suzanne Vega

1 comentaris:

Alba Serra ha dit...

Benvolgut Eduard,

bon post ! Tan de bo, a part d' aglutinar blocaires i apropar la informació al ciutadà, siguem capaços d' aglutinar totes les sensibilitats possibles.

Si som capaços, CiU serà un partit amb una prospecció de futur imparable. La Casa Gran pretén això.

Ens veiem divendres.

Una abraçada,

Alba Serra.