Michael Phelps ja és un esportista de llegenda per als Jocs Olímpics. El gran espectacle mundial de l'esport, juntament amb el Mundial de Futbol, ha vist com el gran record de Mark Spitz ja té un registre idèntic al de Munic del 72 (les imatges). Vint-i-sis anys després, a Pequín 2008, Phelps s'ha convertit en un nedador universal. I és que els Estats Units són únics en aquest aspecte de fabricació d'ídols mundials. Una icona més de la competició dels cinc anells, que com que és la més comercial necessita devorar constantment marques, atletes o sentiments. Competir sense més, ja no és rendible a escala planetària.

Música / You Will Rise # Amiel Larrieux

PD: Iniciativa pendent de l'Ajuntament de Girona: la ciutat als mòbils dels visitants i turistes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb 24 anys i ja és una llegenda, i això que, segons els experts, estarà en plena esplendor en els pròxims JJOO. Brutal!!!
El que fa nedar 80 km setmanals i escoltar Eminem!
oo

Anònim ha dit...

Selecció musical molt bona aquesta vegada

Àlex Sáez ha dit...

AMIC, la setmana vinent AMEL LERROUX al Blue note ! Hi seré !

Anònim ha dit...

Eduard de veritat creus que és una iniciativa útil? si passes a 10 metres del punt d'informació és més ràpid recollir la informació en ma que no rebre-la en un lentíssim bluetooth. La tecnologia per la tecnologia a part de despesa innecessària no aporta res, cal ser pràctic. Una abraçada.

Jesús M. Tibau ha dit...

són bones les llegendes i l'esperit de superació