Llegendes marítimes


Divendres al capvespre a Port d'Aro. Va ser divertit gaudir del crepuscle vespertí amb el rumor que va córrer com la pólvora: que l'espectacular iot ancorat a tocar el port era el del multimilionari Roman Abramovitx. Van ser 48 hores de rumors en relació el iot, el preu, les dimensions, les festes nocturnes, el Chelsea i els privilegis de la riquesa. Un cúmul de xiuxiuejos que demostren la curiositat del caràcter mediterrani i com es necessiten les sorpreses per trencar la monotonia del descans. Entre la tafaneria -més marítima que urbana-, vaig deixar-me encantar per la música chill out del Café del Mar que no per les grandeses del luxe, que comprovat el resultat, amb molt poc dóna per a molt.
Música / Boig per tu # Beth, Monica Green, Miguel Poveda
PD: Carles Negre em fa saber el seu debut a la xarxa. Un salt que dedueixo que també és personal. Sort i ànims!
PD2: Una recomanació de Nicole Schmal hi5.
PD3: Dijous nit. Jardins de Cap Roig amb Joan Baez. Nit esplèndida i mediterrània. A vegades penso que fem sentir més important qui assisteix com a convidat a aquests festivals que no, en aquest cas, la pròpia artista.
PD4: El resultats d'un viatge d'un conegut que acaben amb una sorpresa a l'Argentina, que va més enllà de les rutes tradicionals. El Valle de Calamuchita.