Bon projecte per a Saül Gordillo

Em fa il·lusió que sigui Saül Gordillo, company d'El Punt, el nou director de l'Agència Catalana de Notícies. En els darrers mesos, hem parlat sovint amb el Saül sobre les TIC i les noves perspectives que ofereixen els blocs a Internet i com ens permeten establir nous vincles d'interactuació. Aquesta és la paraula. Interactuar. I el vincle amb en Saül s'ha establert d'aquesta manera. I a mida que ho feiem creixia el seu treball a la xarxa i el seu mèrit, i també era reconegut cada vegada per més periodistes, especialment pel Manuel Cuyàs (el seu mestre a El Punt del Maresme), i també pels polítics i de tots nivells.

Principalment, és en aquest darrer any quan ha tingut el reconeixement el seu esforç i sacrifici nocturn. Primer va ser el bloc i després el projecte de Poliblocs. Ara serà l'ACN, un innovador mitjà que va impulsar Carles Puigdemont (quan ningú hi creia) i que té el mèrit de ser-ne el visionador a la xarxa (molts em pregunten per com veig el seu salt a la política i a Girona i crec que aquest és el seu target). Conclusió: cal lloar la deferència del candidat a Girona per CiU amb el nou director, tal com esmenta en el seu darrer post, i donar esperances i ànims a en Saül perquè ha fet mèrits per ser escollit per a un repte com aquest.

Música / Pure Saints # All Saints

PD: Dimarts el migdia em vaig trobar amb José Antonio Donarie, que ha tornat a la UdG. Venia com pensatiu i amb la mirada perduda. Es disculpa educadament per la seva distracció i lamenta tenir uns dies d'un fort maldecap. Intento animar-lo dient-li que cal reconèixer la tasca que fa al seu bloc i que sempre me l'ha recomanat, precisament, el mateix Saül. Li dic també que la seva trajectòria a les eleccions catalanes mereixia un final al Parlament i no quedar-se a les portes. Somriu i em contesta que "no passa res, que ara mateix sóc feliç i estil tranquil". Se'n va i penso: igualment que el mateixos exconsellers Ferran Mascarell i Joan Manel del Pozo, Donaire no mereixia un final sense premi.

1 comentaris:

krls ha dit...

Amic Eduard, gràcies per les teves amables paraules i el record de la feina feta a l'Agència en un moment en què molt poca gent entenia el concepte de revolució digital i el que implicava. Estic molt content que sigui en Saül qui agafi el relleu del lideratge i sé que tot allò après a l'escola de periodisme que és El Punt lluirà en aquesta nova responsabilitat.