L'altra Espanya

Existeix una Espanya diferent a la que imaginem des de Catalunya. És l'Espanya de Madrid o la Meseta, com classifiquen els qui la tasten, per evidenciar el poder de l'Estat. És l'altra Espanya invisible que defensarà el país i els seus lobbies per damunt de qualsevol possible atac. I, per això, quan s'arriba a qüestionar aquest rol, es posa en marxa l'aparell perquè no passin moviments com que Gas Natural pugui quedar-se el caramel d'Endesa. Abans els alemanys d'E.ON que vinguin els catalans. Per això, Caja Madrid es pot quedar la perifèria i no a la inversa i la demostració és el procés del BBVA, amb la seva espanyolització després d'arrelar al País Basc. Per això, es manté la Cope actual i altaveus com Jiménez Losantos. Per això, des de Catalunya només podem fer experiments amb les dosis mínimes.

Música / Slow Down # Cassandra Wilson

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I mentre li fan entrevistes indignes al Losantos a TV1, la tele que tots paguem...misèria humana...

Anònim ha dit...

Esto es España te guste o no y lo mismo haria tu tierra al reves

EMFÀTIC ha dit...

Potser perquè estic massa aprop, o més enllà de les teves creences... he gaudit de la música....
Gràcies pel regal!

Anònim ha dit...

Eduard,
Treu el segon comentari sis-plau!!!!

Anònim ha dit...

Anònim,
Deixa que des de l'altra banda també es manifestin com pensen. Som un país democràtic. No?. Nosaltres ens sentim catalans, però ens agradi o no...seguim estan dins d'Espanya. En quant als nostres politics, els primers que donen corda a Espanya és el PSC del President Montilla i els seus socis d'ERC Carod i Puigcercós...¡que calladets que estan!. I mentre tant Catalunya desfent-se.
Perquè no obrim els ulls d'una vegada?

Anònim ha dit...

No tenim alternativa perquè la realitat és aquesta. Pero compte! No volen que ho veiem així perquè "mates" la gallina dels ous d'or si poses el dit a la ferida i de somnis trencats hem de viure els catalans. Endavant amb aquests articles reals i atrevits.