Catalunya és un imperi socialista

Es confirmen unes enquestes fiables que m'havien passat a mitja tarda. El PSOE acarona la majoria absoluta i aguanta molt bé a Catalunya. La victòria del PSC i el PSOE és doble i es pot qualificar de rotunda. El socialisme és converteix en la ideologia triomfant i tomba per segona vegada Rajoy i alhora supera a casa nostra dos partits condemnats a rivalitzar: CiU i ERC. Però és més, Convergència resisteix i surt reforçada per la gran patacada d'ERC. Esquerra paga cara la presidència de Montilla, de la mateixa manera que ho va pagar CiU fa quatre anys amb Aznar. La nit és socialista!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

D'acord amb l'apunt, exceptuant el tema de la ideologia. No és l'ideologia socialista el què ha triomfat sinó el missatge de la por que el socialisme ha estès arran i arreu de que venia el llop.

Com a ideologia, el "socialisme" dels socialistes és una espècie de caldo difícil d'abastar perquè la part important del missatge es troba entrelínies. Amagada. Són el partit de l'enredo i la demagògia, impulsors de la burocràcia institucional i grans artífex d'aquesta societat quadrada i automatitzada que estem vivint. Això amb la complicitat de l'altra cantó del pol. Avui per tu i demà per mi.

Si senyor, tens raó, Catalunya és un imperi "socialista".

Salutacions