Sempre ens quedarà París

Sempre ens quedarà aquella ciutat de la llum que tenim mitificada i que cada vegada ofereix una imatge més cosmoplita a causa del mestissatge. Però París conservarà sempre l'encant de ser una de les urbs més selectes de la vella Europa i que va tenir moviments tan històrics com la Revolució i la "Gauche Divine". Quan penses que "només" fa un segle que era l'avantguarda del moviment cultural comproves que el món evoluciona molt ràpid i que cada vegada costa més trobar una ciutat que tingui un lideratge especial.

I quin contrast: París ara està envoltada de rumors pel possible tercer casament de Sarkozy, que seria diumenge a Nova York i en secret. I també pel debut a la política del fill gran del president, un jovenet que vol apuntar alt i que té capricis de 2.000 per a la compra "només" d'un parell de sabates.

6 comentaris:

miq ha dit...

Diumenge i a Nova York?
N'estarem pendents, a veure si veiem res!
;-)

Marc ha dit...

No hi has posat música a aquest post. Jo t'hi aconsello el Parisienne Walkways, amb Phil Lynott i Gary Moore.

Anònim ha dit...

"gauche divine" a París? Em penso, Batlle, que t'has confós. La "gauche divine" és el nom que es va posar a la colla de pijos pressumptament esquerranosos que corrien per Barcelona –i especialment pel Bocaccio– a les acaballes de la dictadura. A París, en tot cas, hi havia la "rive gauche", o rivera esquerra del Sena, amb tots els seus intel·lectuals, també esquerranosos però d'unes capacitats a anys llum de les dels nostres xaves pixapins

Anònim ha dit...

Hola Eduard.

Quan vaig patir l'accident ara ja fa mes de un any, teniem programat anar a Paris amb la Jordina per Setmana Santa.

Haig de recuperar molt de temps perdut quan estigui en condicions de fer-ho, a la meva dona li fa una il·lusió tremenda passar una setmana a la ciutat de la llum i a mi també (que carai)

Salut i €

Eduard Batlle ha dit...

Gracies per la recomanació Marc. Les expèriencies des del mòbil funcionen però no permeten enllaços. I tu Eduard espero que com diu la mítica frase sempre us quedi París però en el vostre cas com més aviat millor!!!

Anònim ha dit...

París és més bonica recordar-la que viure-la...