Els Premis Blocs Catalunya estrenen des d'avui el seu logotip, que serà l'emblema visual dels guardons que es lliuraran el dia 10 d'octubre a l'Auditori de Girona. La creació del logotip ha anat a càrrec de l'agència creativa La Perruquera Publicitat de Girona.

La intenció del logotip és representar la imatge de Catalunya que es desprèn d'una pantalla plana, que està oberta i que, per tant, simbolitza l'expansió de continguts amb una llengua catalana sense barreres, mundial, que és l'objectiu d'aquests premis.

Els creadors de la imatge han jugat amb la senzillesa, Catalunya i els blocs, amb la finalitat que en properes edicions el logotip ja no necessiti el text i la imatge sola ja simbolitzi les distincions. El proper repte de l'Associació Stic.cat, que organitza els premis, és estrenar la pàgina la pàgina web www.stic.cat, en la qual els blocaires podran rebre informació dels premis i registrar-se en les diferents categories.


Música / Maggie Despierta # M-Clan

PD: Torna Rouco Varela a la presidència i els bisbes espanyols tornen a avançar cap a la radicalització. Som al segle XXI però...

PD2: Clinton remunta el vol i guanya a Ohio i Texas.

PD3: La Tafanera es remodela.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada.
See You

Anònim ha dit...

L'ha fet Esquerra Republicana?

Eduard Muntaner Perich ha dit...

M'agrada el logo! Estarem pendents de la pàgina web.

Que saps quines categories hi haurà?

Anònim ha dit...

Ahir parlaves del Torroella power, suposo que aconsellat per en Martinoy molta gent d'ERC (no tots, supso que en Fausto no vota ERC) i els dels altres partits? Josep Ferrer (exalcalde)sota la pagans, en Darnès repartint San Miguel x mig espanya, en Negre (un altre exalcalde) repartint aigua Sant Aniol, en Josep Martinoy molt aprop teu al punta, en Xuriguera formant trio amb els Guerrilla. Poble petit però amb molta influència

Anònim ha dit...

Podran participar els blocs en català que no es facin dins les fronteres administrativo-polítiques del Principat? Podran participar els blocs en castellà fets al Principat?

Salut!
Marc

Anònim ha dit...

Espero que només puguin guanyar els premis els blocs en català.

Club Saratoga ha dit...

Benvolgut Eduard, l'anterior comentari que posa club saratoga no ha estat escrit per nosaltres.
Com ja saps, els qui tenim el compte de blogger usem aquest compte en els comentaris i el nom ens queda marcat en blau.
Ànims amb els premis BLOCS CATALUNYA però nosaltres, per preservar la nostra identitat, no hi podrem participar.