El tràfic a internet

El món connectat a la xarxa i el món desconnectat, com la pròpia realitat social. Un post que s'afegeix al Blog Action Day 08, que aquest any s'ha dedicat a la pobresa. Quan els països del Primer Món pateixen el mal de l'excés resulta que el Tercer Món, el més necessitat, continua marginat i oblidat. La grafica sobre el tràfic de dades a internet ja demostra com la Revolució Digital accentua les diferències amb les zones més pobres del planeta, que ja han patit dues revolucions prèvies que no els ha permès desenvolupar-se com voldrien. Són l'agrícola i la industrial. Més diferències social, més rics, més pobres i la lamentació que el 70% de persones més pobres de la Terra són dones. És la constatació que la pobresa té la cara d'una dona.

Música / Hollow # Chad Michael Stewart

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Eduard,

bo l'article, però dius:

"la lamentació que el 70% de dones més pobres de la Terra són dones"

La meva pregunta obligada és: i el 30% de dones pobres restants que no són dones, què són? ;)

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Sí, la pobresa té cara de dona, i especialment de nena. Dels més de 100 milions de nens que no van al col·legi, 58 milions són nenes.

Eduard Batlle ha dit...

Miquel i Edu, gràcies pels vostres comentaris.

Federico ha dit...

En el Institut Per L'harmonía Humana estamos al tanto de esto.

Digital Marketing ha dit...

I like your post.

Today Tech News

Latest Technology in the World

Computer News

kalpana ha dit...

Informative blog. The Internet is a global wide area network that connects computer systems across the world. Here I observed how the internet data traffic will make the differences with the protest parts of the planet. Thanks for giving such a valuable piece of information. Apart from this article, I learned about hammerhead shark which is the largest of all hammerhead species.

dean jones ha dit...


Bv Intergroup Trading operates within the Cosmetic, pharmacy and health industry, representing health and beauty clients offering sales, merchandising and training services.buy skin care products online in usa

Don ha dit...

Interesting!