Londres destrona Nova York
Resulta que ara a la ciutat de Nova York comencen a adonar-se'n que les mesures generades arran de l'11-s del 2001 li comencen a passar factura en temes econòmics i turístics. Londres és ja el destí principal dels mercats financers internacionals, rep més de 30 milions de turistes a l'any i s'ha convertit en la primera residència de molts famosos i empresaris, cansats de les reestriccions del govern dels Estats Units per la prevenció de nous atemptats.

Segons els esperts del Centre d'Economia i Investigació Empresarial, Londres s'està convertint en la nova "capital del món" perquè li està robant el protagonisme a NYC i que ha mantingut en les darreres dècades. El principal objectiu d'aquest relleu és, segons els analistes, que Londres dóna una sensació de més obertura al món, mentre que NYC s'ha anat tancant des del 2001 i provoca una sensació de rebuig. A més, el fenomen dels Jocs del 2012 i el fet que famosos com Madonna, Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow i les últimes pel·lícules del geni Woody Allen Match Point i Scoop.

Ara resulta, que els barris residencials de Londres no tenen res a envejar als mítics barris de NYC perquè uns selectius milionaris indis i russos hi han fixat la seva residència, mentre ha augmentat considerablement la població de colònies de polonesos, colombians i equatorians a l'oest i al sud de la ciutat.

Música / Like a Star # Corinne Bailey Rae

PD: No té pèrdua la visita virtual a l'històric número 10 de Downing Street, amb l'encant de passejar-te per la residència oficial londinenca dels primers ministres.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Psseggiare da Londra è espeziale...com da solit..auguri da l'Italia..