Magdalena Álvarez


Després de veure com va gestionar les crisis de l'aeroport del Prat, a l'estiu, de com ha anat afrontant els problemes de Renfe, especialment a Catalunya, i com ara ha amagat el cap sota l'ala amb la polèmica d'Air Madrid no seria una sorpresa sinó més aviat una satisfacció que el president espanyol tingués a la ministra de Foment com una de fixes en la propera remodelació del govern. En els canvis d'ara fa vuit mesos, amb José Bono com a gran sacrificat, la majoria apostaven per Magdalena Álvarez com un dels retocs segurs però es va salvar. Amb tants cadàvers a l'armari com té la ministra, no és cap novetat que els conselleres catalans, especialment el resistent Joaquim Nadal, se'ls faci un nus a la gola cada vegada que hagin de contactar amb la Maleni, una experta en fiscalitat i per ser coneguda entre els seus com de armas tomar.

Tot i que avui, és clar, per tenir la consciència tranquil·la Álvarez ha volgut comparèixer en una comissió de Foment al Congrés per explicar el cas d'Air Madrid. Encara que sigui a petició pròpia, les explicacions amb la majoria de diputats de vacances, no la poden salvar. Explicarà la seva versió una vegada més i no la dels milers d'afectats.

Música / Where is My Mind # The Pixies

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Eduard.

Magdalena Álvarez és una d'aquestes persones que hom no sap ben bé perque ha pogut arrivar a ministra.

En el moment que obre la boca, se li entén, amagat entre el barroer discurs polític que fa servir, una incompetència de un grau molt elevat, deu ésser una peça clau en l'entremat polític del PSOE, perque d'altra manera, no s'enten.

Mentre tant nosaltres, els ciutadans de peu, hem d'anar patint les seves cagades de gestió, com ara el problema del Prat,la gestió nefasta de Renfe, el desastre que ha ocasionat a Andalusia amb el tema aquell de l'aigüa, etc.

Que hi farem, sigues un inútil que tindràs el cel guanyat !! (al menys aquest és el missatge que en trec de la política espanyola, o si no que li ho preguntin a l'Acebes)

Salut i €