A ells
Suposo que estic perdent el temps pensant en ells, però l'acte de presentació d'aquest cap de setmana a Barcelona és indignant. Que Pepe Rubianes es va equivocar a TV3 ho hem de reconèixer tots, encara que va ser un comentari habitual en la línia de provocació que utilitza. Excuses a banda, el que no pot fer ara un nou partit amb tants ideals i coses a dir com Ciutadans-Partit de la Ciutadania és anar de màrtir i demostrar que llastimosa és la seva vida a casa nostra. I a més, que un provocador com Ivan Tubau repeteixi la frase de Rubianes a l'inversa per agradar-se, sentir-se alguna cosa i encara ser aplaudit. Però si tant perseguits se senten com és que no aprofiten l'acte per anunciar els motius! I, per cert, on era en Boadella?
Si tan penosa és la seva vida en aquest territori, com és que han pogut fundar aquest partit i utilitzar seus com el Palau de la Música de Barcelona per donar-se a conèixer. El més indignant és que personatges com Boadella, De Aúza, De Carreras, Espada, Tubau... tinguin d'audiència uns dos mil fidels que encara no sàpiguen que aquests senyors només busquen notorietat per satisfer el seu immens ego.
Aquests nous gurús de la política juguen amb Catalunya i d'aquí venen imatges com aquesta: és igual la finalitat, les idees, la política, els sentiments, l'educació, el benestar... la qüestió és alimentar l'egolatria i que el pallaso el faci un desconegut de 27 anys. Que trist fer servir un jove advocat d'homenot.
Música / Tantes coses a fer # Els Pets

3 comentaris:

Un indígena ha dit...

Cap problema, home. Que es presentin a les eleccions. En treurem dues coses: 1.- saber quanta gent els vota i, per tant, quina legitimació tenen per parlar en nom de "la Catalunya real". 2.- Serviran per treure vots al PSC-PSOE.

Anònim ha dit...

Em fan fàstic i em repugnen

EMFÀTIC ha dit...

En tot territori hi ha gent que surt d'ell sovint, per retornar a les palpentes, tirant tot el que troben al seu voltant... no hi guipen... que esperaves d'en Boadella!!