Cada vegada conec més gent que en demanarà un com aquest. El vol i té pensat esperar-se que arribi Nadal per poder-lo comprar. De moment, aquesta nova sensació mundial s'estrenarà aquest divendres als Estats Units. El nou avennç d'Apple es posarà a prova al mercat nord-americà i es podrà comercialitzar sis mesos després a casa nostra a un preu d'uns 600 euros. Suposo que si molts es reserven deu ser per alguna cosa. I és que l'iPhone és una petita revolució tecnològica que ha destroçat uns quants models de la competència: per això aquest salt generacional és l'excel·lència de la competivitat.

Música / Under Pressure # Freddie Mercury and David Bowie

* Narrant els principis, tots els arguments semblen ser falsos *

PD: Oportuna com sempre la Marta Morera m'avança el I Cicle de Conferències de la Cambra de Comerç de Girona. El primer ponent serà Jordi Bosch, Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació. La cita: dijous al matí, a partir de a 2/4 de 10.

PD2: Iniciativa del
mestre Dylan a la xarxa perquè els internautes seleccionin la seva millor cançó. Potser pel moment... Like A Rolling Stone.

PD3: Xuxulanstrum, un projecte per lluir fet a casa nostra. Les germanes Algueró estrenen web per promoure encara més bé les seves creacions. Ànims una vegada més!

PD4: Blade Runner compleix 25 anys. Un referent del cinema, que ja és un clàssic.

PD5: 40 anys del caixer automàtic. L'invent dels mundialment famosos quatre dígits.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.