Vint anys d'ACB a Girona

S'han complert els pronòstics i els qui donaven un any més de vida al projecte de l'Akasvayu al CB Girona, tenien raó. Les reunions d'ahir no van servir per trobar solucions de continuïtat al projecte i els dotze milions d'euros de dèficit de l'entitat pesen massa per donar garanties al club. Arribat a aquest estadi, amb la consolidació esportiva a l'ACB, es dóna la circumstància que és la financera la que no li permet consolidar-se. Els dirigents del club busquen una solució que vagi més enllà de la urgència del deute, però necessiten un ampli suport governamental per obtenir aquest projecte que pensa a deu anys vista. Ara, el més fàcil és criticar el projecte Akasvayu, quan fa poc tothom s'apuntava a la festa, però potser és l'entitat que està posant a prova la ciutat. I, al mateix temps, el seu col·lectiu i la seva potencialitat.

Si Girona perd l'ACB, no serà un fracàs sinó un mèrit, un gran mèrit, de tots els qui van creure en aquest projecte durant més de vint anys: des d'aquells inicis al pavelló de Sant Josep. Quan el més fàcil seria criticar i no invertir en un club que va més enllà del bàsquet, alguns directius van somiar en l'ACB a Girona. Com aquells que un dia van creure en l'Espai Gironès, ara a Salt. I com aquells que un dia van creure en el Circuit de Catalunya a la demarcació i ara és a Montmeló. I com aquells que van creure en Port Aventura i ara és a Vilaseca-Salou.

Música /
Thank You For Loving Me # Bon Jovi

PD: Barack Obama ha fet realitat el seu gran somni. Quin mèrit!

PD2: El diari Washington Times no sortirà els dissabtes per projectar-se com a mitjà més multimèdia.

PD3: El Grup Zeta cau a mans extremenyes. Era d'esperar, tal com estaven les negociacions en les últimes setmanes. El futur és el Grupo Prisa?

PD4: I que sigui per molts més anys: ERC obliga el tripartit a posposar la tercera hora de castellà.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El felicito per aquest article perquè m'ha agradat la visió que dones a aquesta polèmica

Anònim ha dit...

Fora aquest Ajuntament, Fora la Diputació i Fora Caixa Girona

Anònim ha dit...

Thanks to you to make it possible.

oo

Anònim ha dit...

Si hi ha bàsquet ACB a Girona per més anys haurien de fer un monument a gent com tu.

Anònim ha dit...

M'ha agradat la visió optimista sobre el bàsquet d'èlit a la ciutat de Girona. Esperem que no s'acabi aquí i que en el següent projecte es fassin les coses ben fetes des del començament

Vida quotidiana ha dit...

1) L'Akasvayu no pot mantenir-se a la lliga ACB per manca de diners.
2) El Periódico i l'Sport "cauen a manys extremenyes" perquè cap empresari català (llevat d'en Roures) vol fer una oferta.
3) Incapacitat absoluta per a fer una oferta per Spanair

Tres exemples de què alguna cosa hem de canviar.

Anònim ha dit...

hola Eduard ¡ bon dia

aquesta setmana més que mai
força Girona F.C.
tots a Montilivi a animar

i cap a 2A DIVISIÓ A

SALUT . Pitu Lara ¡