Han passat 21 anys després de l'última final dels Celtics a l'NBA. I ara serà contra l'etern rival, els Lakers de Pau Gasol. Un espectacle que recupera l'essència de la millor competició de bàsquet del món. M'agraden els Celtics i per guanyar, ara ja sabem quin és el camí, segons els protagonistes. I dijous el primer partit de les sèries.

Música / Breathe Again # Toni Braxton

PD: Els blocs ja fa anys que són una revolució als Estats Units, però ara ja es confirma el seu prestigi a Europa, una dècada després.


PD2: Girona-Barakaldo, la tornada de penúltim obstacle per accedir a segona A.

6 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Ah gran final si senyor!

Jo em posaria a favor dels Celtics, perquè sempre m'han agradat, però amb en Gasol als Lakers també em faria gràcia que guanyessin els de Los Angeles.

En tot cas, l'espectacle està assegurat!

Salut!

Anònim ha dit...

Un patriota com tu i no vas amb el Pau? No s'entén

Anònim ha dit...

Per què no dius la quantitat de blocs que no s'actualitzen, la quantitat de blocs morts ...
La gran sort dels blocaires és que us heu fet un món endogàmic que us enllaceu entre si. Però els blocs han anat de baixa.

Anònim ha dit...

Eduard: pregunta un dia per la rambla quanta gent te bloc. Perquè en teniu un us penseu que ja tothom en té. Esteu vivint del "cuento" a costa dels pobres innocents que no en tenen ni idea d'informàtica i de noves tecnologies i esteu venent fum.
Una altra cosa són els fotologs; això si que té èxit. Per què? Simplement fotos i comentaris ... Però blocs? Si això ja està passat de moda !!!

Anònim ha dit...

Aquest anònim te raó. Un dia escoltant en Marc Vidal en vaig tenir-ne prou. Fantasmades al màxi, fum i fun ... I la gent de l'auditori amb la boca oberta embadats. Allò que pronosticava no s'ha convertit en realitat, al contrari. Vosaltres, sou poquets, quatre gats, però la gent que busca noves sensacions us contracta per fer ponències i viure com ha dit l'anterior anònim "del cuento". Apa, veneu fum , però a Girona no cal, gràcies, ja tenim per això la Torras.

Anònim ha dit...

A Estats Units de blocs només en tenen els polítics (que no els escriuen ells) i els periodistes. I prou. La gent el que té son coses a l'estil Fotolog.
Blocs van a la baixa als EEUU