Conselleria d'Immigració
En aquesta precampanya, de moment, d'idees ben poques perquè els partits s'han dedicat més a vigilar-se i a pensar en les futures aliances que no en generar idees per incentivar una societat cada vegada més distant. La manca de projectes potser és un símptoma que denota que els mateixos polítics admeten que la crisi social és força profunda i canviar la tendència no serà un procés fàcil.

Estem en una tercera etapa després del Pujolisme i el Maragallisme i ara el futur president obrirà una nova política: la de la gestió. Dins el conjunt d'aquestes primeres poques idees una de les que més m'ha agradat és la que ha avançat Josep Piqué. La proposta de
crear una conselleria d'Immigració és vital per com està articulat el país en aquests moments. Si som conscients que hem d'entrar en la fase de la gestió i la doctrina més que en la de la projecció d'ideals i patrotisme, doncs la immigració és un dels deutes que cal gestionar amb urgència. Després de veure la recent crisi de França, entens que l'equilibri del país és necessari i una conselleria és una de les primeres grans passes per evitar tanta dosi de demagògia.
Música La Chica de Ayer # Nacha Pop

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Net i clar, encara que ho proposi algú qamb qui no combreguem...però és així, la immigració necesita de política seriosa, d'intervenció, de gestió...t'aplaudeixo...

Anònim ha dit...

podria estar bé, però que ens digui quants diners ens costarà? si servira d'alguna cosa apart de nomenar alguns càrregs de confiança pq visquin de puta mare a costa dels diners dels contribuients.

Podriem canviar-li el nom a la de benestar-familia o la de treball i ja està.

Si no tenim competències és tirar els diners........

Anònim ha dit...

La proposta ve del PP però té certa lògica tal com s'està posant Catalunya en aquest aspecte

Anònim ha dit...

home que el PP sigui qui proposi aquesta opció fa riure quan ells van ser els que van lluitar amb totes les seves forces perque la politica d'inmigració no es pogués gestionar desde Catalunya amb una certa independència de la resta de l'Estat. Demagogia pura i precampanya miserable i mentidera.

Vagi bé

Marc Vidal
www.marcvidal.cat

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu Eduard però també anb en Marc Vidal, perquè ens utilitzen sempre pels seus interessos