Creixen els nans al PP

Escoltant Montserrat Nebrera a la Cope, comproves que el PP ha d'estar espantat perquè la seva gran alternativa, Ciutadans-Partit de la Ciutadania, està augmentant la tendència de vot a només 48 hores de les eleccions. L'alien dels Boadella i companyia és qui ha entès el missatge que volien els radicals espanyolistes del PP i per aquest motiu la majoria de bases no votaran ni el seu partit. Els antiCatalunya es volen sentir identificats amb una opció encara més radical; per això votaran un homenot com l'Albert Rivera, que és a punt d'entrar al Parlament amb dos diputats.

Nebrera ho intenta però no se'n surt a la Cope amb un altre fatxa i anticatalà com en Federico Jiménez-Losantos i amb qui no es pot conversar: imagino que les escenes a la cabina radiofònica duen ser com les d'El silenci dels anyells. I és que la Nebrera és una altra Trias de Bes que aterra al PP amb un passat, ja que fins ara ha estat a l'òrbita de CiU. I el militant del PP no vol aquest tipus de perfil i així ho han comentat els oïents i així ho expressaran demà passat els ciutadans espanyolistes que resideixen a Catalunya. Com que Jiménez-Losantos és llest ha deixat anar la necessitat dels pactes entre el PP i Ciutadans. Què divertit és veure com els espanyolistes també tenen crisi de consciència i, tal com estan les coses, l'esperit de prudència de Piqué no convenç als històrics del partit. Ciutadans, en el fons, el que vol és matar el pare.

Música / Everyday Is Like Sunday # Van Morrissey

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La Nebrera no sap on s'ha posat. Si va a la Cope ja sap què pot voler el partit d'ella. Dimecres potser ella i en Piqué hauran de sortir en globus si aquests ultres els esgarrapen dues butaques

Anònim ha dit...

Avuí l'has clavat Eduard!

una salutació desde l'altre banda de la galàxia...

Dessmond ha dit...

Sort que uns i altres (PP i el ciutadans que vénen del Psoe català) són un porducte extraterrestre a casa nostra.

Anònim ha dit...

La Nebrera es nomes una cara bonica per el Pique pero no crec que el seu gir per agafar vots de CIU li surti be.