Incomprensible
CiU feia temps que l'ha tenia preparada i ara no hi ha excuses i no es pot dir que el ConfidencialCat ha estat inesperat. Just quan les enquestes són cada vegada més favorables, va CiU i surt amb un vídeo que carrega contra el tripartit sense calcular-ne els efectes mediàtics. Els diferents vídeos del muntatge poden fer molta gràcia als votants de Convergència però no serviraran per a res més.

Els indecisos, que són els que necessita CiU per distanciar-se més encara del PSC, amb aquests reportatges no s'acabaran de decidir. Estic convençut que aquesta història farà més mal que ve a CiU i és un cas que pot enfosar el director de campanya, David Madí. L'efecte bumerang encara li podria tallar el coll perquè un a la vida pot ser molt intel·ligent però no pot pensar que la resta és inútil. A més, Madí no ha calculat un principi fonamental: la majoria de mitjans catalans no són, precisament, en aquests moments d'ideologia convergent.

Continuo pensant que els estrategues polítics catalans no sé perquè van als Estats Units a aprendre -a part de deixar-se els calés, és clar-, ja que sempre acaben basant les campanyes en el mateix: desprestigiar el contrincant en lloc d'apostar per un nou model de fer política i que tan necessari és al nostre país.
Música / Black in black # Shakira

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sabem tots com és en Madí i que pensa sempre sobre la peble

Anònim ha dit...

El de la Shakira si que és un video Eduard

Anònim ha dit...

El que demanes està molt bé, "apostar per un nou model de fer política".Però resulta que la nostra societat començant pels mateixos periodistes i acabant amb la immensa majoria de ciutadants, el que busquen i troben és el titular més provocatiu. Els estrategues( els que no ho són tambè )de CIU ho saben, pot ser no és el mètode que acostuma a tenir aquest partit però l'oposició obliga.

Anònim ha dit...

Shakira li dóna mil voltes a aquest "notes" tan altiu i pijo d'en Madí

Dessmond ha dit...

Jo no veig perquè aquest dvd ha desfermat tanta brama. No s'hi diu res de nou, ni hi ha cap descoberta. I no es pot comparar amb allò tan barroer dels dòbermans que feia anar el PSOE.