Girosfera

Miquel Serrabassa

Tard o d'hora la Girosfera havia d'anar prenent forma perquè els blocs cada vegada són un moviment menys alternatiu. Per això, es parla de Catosfera, Girosfera, Ebresfera, Bagesfera, Vallesfera, Penedesfera, Tarracosfera... La influència de la comunicació 2.0 provoca que en una mateixa taula es puguin seure a sopar José Antonio Donaire i Carles Puigdemont. Són dos blocaires de referència a les nostres comarques si és que això d'Internet pot tenir límits, ja que també hi havia Marc Vidal i Trina Milán, que són dels Vallès Oriental. I també altres blocaires que ja tenen un peu a Girona, però que no són gironins. Va ser un bon sopar al REX, envoltat de bons perfils professionals i converses al voltant de les TIC, amb el predomini de dos conceptes revolucionaris: Twitter, els miniblocs, i la xarxa social Facebook.

Desitjo tota la sort als impulsors d'aquesta idea i espero que tot el moviment comunicatiu del nostre territori, si és que a la xarxa pot tenir límits, es vagi consolidat i enfortint. En aquesta línia, una colla d'amics estem teixint l'associació STIC.CAT i el Premis Blocs Catalunya. Amb català i sense límits. De Girona al món i oberts a tothom. Serà el 10 d'octubre a l'Auditori de Girona. Que la força ens acompanyi!


Música / Black Soul Choir # 16 Horsepower

PD: Carles Pàramo és a Twitter. Realment, els temps estan canviant. I després del sopar ja s'ha atrevit Marta Puig. Sé que aviat hi trobaré els amics Àlex Sáez, Camil Ros i m'agradaria coincidir amb Dolors Bassa i Jordi Martinoy.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi havia algun dels pijetes anònims Club Saratoga?

Anònim ha dit...

Cada vegada veig que això del Twiter és per un mon endogàmic de poca feina. Són molt més els que no hi són que els que hi sou. I és més, els que hi són, hi són perquè els mòbils que uitlitzen per escriure en el Twiter els hi paguem nosaltres. Només fas que donar noms de polítics; els mòbils dels quals els hi paga l'Estat.

Anònim ha dit...

Amic Batlle, qui hi ha a més de tu al Saratoga?

Anònim ha dit...

Un món de poca feina? I que fas aquí llegint-ho? El/la vago/a?

Anònim ha dit...

Per què hi ha tants ressentits en aquest món. Ja ho diuen això dels catalans i és ben
cert.Som poquets i malavinguts

Jesús Badenes ha dit...

Eduard has comès un error i abans que s'estengui m'estimo més aclarir-lo. És Badenes, i no Bàdenes. No porta cap accent.

Eduard Batlle ha dit...

Ok Jesús, gràcies i disculpa.

Vida quotidiana ha dit...

Un plaer haver tornat a coincidir i haver compartit estovalles. Penso que aquest sopar pot tornar a situar a les comarques gironines com a capdavanteres en l'adopció de les TIC, tal i com va passar fa més d'una dècada. En Donaire sembla que té noves idees de quin hauria de ser el proper pas. A veure si alguna d'elles acaba arrelant.