On vas Catalunya?

En aquesta desesperant ambició sense escrúpols dels polítics, en aquesta era del màrqueting dels eslògans i la interessada bipolarització espanyolista del PSOE i el PP, on vas Catalunya? Cap on avança la meva nació més enllà del dia a dia? Escoltava les interessants reflexions d'uns coneguts ahir al migdia i tenia cada vegada més la sensació de l'allunyament de la política de la societat. No són vies paral·leles sinó rumbs tan dividits que per això l'abstenció té cada vegada més representació en les eleccions.

Personalment, em costa sentir-me representat per la meva nació en aquestes eleccions del dia 9 de març i entre els fulls de ruta d'Espanya i Catalunya no hi ha color. El PP i el PSOE sempre tenen la maquinària a punt perquè creuen en Espanya. A Catalunya, estem diluïts. I
enlloc veig la sensació d'unir forces per remar cap a un horitzó d' alliberament nacional, mentre, les forces imperialistes contemplen el desori i somriuen perquè això els fa més forts. Però el pessimisme no hauria de ser la sensació perquè sinó cada vegada serem la reserva que molts volen. Tot al contrari. Per això, en el fons, tenim un futur incert els pocs navegants que desitgem un país lliure i sobirà.

Música / If I Had Eyes # Jack Johnson

*
La ignorància es posa en la primera fila per a ser vista. La intel·ligència en l'última per a veure *

PD: El Club Saratoga ja és Twitter. Ui, ui, ui.

PD2: López Tena avui a Girona als sopars tertúlia. Una nova via. La tercera que tanta falta fa?

PD3: Costa Brava confidencial. Dedueixo que són més amics a la xarxa.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Per tot això i moltes més coses sobretot les econòmiques CATALUNYA no té futur

Anònim ha dit...

Si molts votem en blanc no és perquè no creiem en la política sinó per la manca de projectes catalanistes que ens motivin als ciutadans que pt no pot som tan burros com ells és pensen

Anònim ha dit...

Bones Eduard,

he vist que heu creat un portal de blogs de gent de les "contrades gironines", la Girosfera. M'agradaria saber com m'hi podria apuntar.

Sergi

Anònim ha dit...

Explica ja d'una vegada que t'has fet militant d'Esquerra i que ets l'amic d'en Mines

Anònim ha dit...

Molt bo el bloc que ens proposes de Costa Brava Confidencial, és divertit que la gent s'agafi la vida amb sentit de l'humor.

Dessmond ha dit...

Hauries de fer una reflexió, a més de política, també mediàtica.
Els periodistes, sobre tot els nacionalistes, hauriau de fer una gran reflexió interior sobre el tema. Jo la trobo molt a faltar.

Anònim ha dit...

Ens estem diluint dins d'Espanya, cada dia més. A Catalunya, i sobretot als dirigents d'ERC i CIU els cal una reflexió profunda, ens cal a tots, però sobretot a Catalunya.

Anònim ha dit...

Ens hem assebentat perl Club Saratoga que jugues a padel !!!

Anònim ha dit...

Al Club Saratoga acaben de publicar una enquesta: CiU 3, PSC 2i ERC 1. Què fort !!!

Anònim ha dit...

Per què donar tanta importàntic a les eleccions d'una gent que té una importància relativa a les nostres vides?

Aquestes eleccions serveixen només per veure qui és el que pot fer menys mal.

Per què no ens centrem en temes importants?