La "doctrina" Salgado

La ministra de Sanitat i Consum, Elena Salgado, va participar divendres com a convidada de Tribuna de Girona. A la seu de "la Caixa" va exposar els objectius del ministeri, però a les acaballes d'una legislatura, és hora dels balanços. I entre els assistents, la majoria professionals de la matèria, hi havia desànim i la sensació que ha existit una mala gestió. Per tant, la "doctrina Salgado" va quedar en evidència davant de crítiques d'experts com el president de Col·legi de Farmacèutics de Girona, Carles Conejero, que va lamentar que "en 30 anys el sector mai havia estat tan malament". Lògicament, la ministra ho va negar i va donar una altra visió molt més optimista. Entre tanta divisió, a qui ens hem de creure? Què no hi ha un terme mig?... si és que hi és.

Però a banda del rebuig existent al copagament en la Sanitat, Salgado va tenir una altra creu més i va ser comprovar en directe el distanciament amb la consellera de Salut, Marina Geli. Salgado i Geli van tenir una vetllada freda perquè la tibantor ve de fa temps: especialment, quan la primera optava a la presidència de l'Organització Mundial de la Salut i la segona volia fer el salt a Madrid. Totes dues van fer aigua.

Música / My first, my last, my everything # Pavarotti & Barry White

* Sed buenos, y si por lo que fuera no podéis, seguid siendo malos, la diferencia es mínima *

PD: Thierry Henry és la nova temptació del Barça, que té a punt la nova samarreta de Nike.

PD2: El lideratge de Gordon Brown arrenca al mateix temps que el dia 1 de Wimbledon 2007.

PD3: Gran Hotel La Florida. Un encant a Barcelona.

PD4: Cafè imprevist amb el viatjant Jordi Xuclà. Conversa sobre el futur amb Unió i la predicció que els nous temps fan prescindible la coalició amb la formació democristiana.

PD5: Felicitats a Carles Puigdemont, que en plena revetlla de Sant Joan els va desvetllar el neixement de la Magalí.

1 comentaris:

miq ha dit...

Benvolgut Eduard,

Moltes gràcies pel teu comentari i per encoratjar-nos a continuar des de les pàgines de La Llumenera.

Salutacions des de Nova York!