Josep Viñas ha sabut treure rendiment de la teoria a la Facultat d'Econòmiques i Empresarials de la UdG i de la pràctica de l'Ajuntament de Salt. Dels anys de combinació, ha nascut aquesta recerca d'idees en forma d'un assaig «bàsicament didàctic», però que pot ser una bona eina per als nous càrrec electes de les recents municipals. De la il·lusió d'estrenar-se com equip de govern, a la realitat d'uns regidors que s'han d'anar a «barallar cada setmana amb l'interventor de torn». Fins i tot, vol ser tan pedagògic que conté un centenar de termes que són els que més s'utilitzen en un àmbit que cada vegada és més feixuc i rutinari. Preguntes, respostes, exemples, diccionari, reflexions, idees... un conjunt d'apartats per dominar la comptabilitat i els pressupostos d'un ajuntament. I, sobretot, que no es desviïn.

Per cert, si l'amic Josep Viñas té la idea d'impulsar el lobby saltenc de Girona sap que sempre tindrà el meu suport. A més, ell ara està en el lloc oportú i sap que és el moment adequat. Qüestio de lideratge i quadres de comandament.

Música / Here Is Gone # Goo Goo Dolls

* Strategy without tactics is the slowest route to victory. Tactics without strategy is the noise before defeat *

PD: Camil Ros té un bloc cada vegada de més qualitat. Gràcies pel nou concepte google bombing.

PD2:
L'acord de les esquerres a les Illes, a més de celebrar-lo, ha desactivat l'eix del mal Matas-Zaplana contra Rajoy. Això són danys col·laterals.

PD3: Antoni Puigverd dixit: «
El catalanisme ha de redefinir els seus esquemes ideològics». D'acord.

PD4: Maragall ofereix avui la conferència La formació del professorat: una assignatura pendent i Clos inaugura les segones jornades
Alfabetización Digital 2.0: Sociedad, Tecnología y Conocimiento. De la teoria a la pràctica...
PD5: Bon post de l'Adrià Companys. Són 30 anys de la mort de Josep Pallach. El record ha de continuar.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Eduard, deixa'm que et faci una pregunta: a quin restaurant t'ha pagat un sopar en Viñas? a l'Albereda, Cal Ros, el Bullí ...
I on vau anar després?