Negociar la política


Trobo de bon matí dos negociadors-polítics amb les respectives maletes i comprovo que es dirigeixen a un altre partit per començar a establir converses de futurs governs. Canvis de cromos, que en diuen alguns. És la resultant que ens han deixat aquestes municipals: la de partits condemnats a negociar per formar governs municipals estables. Tantes llistes municipals han generat aquesta tendència de polítics-gestors o gestors-polítics que prioritzen un programa carregat d'interessos i no les voluntats d'un municipi, que hauria de condemnar els partits polítics a entendre's en funció dels resultats. I sinó que la baixa participació també acabi tenint d'una vegada repercussió en la configuració dels parlaments, ajuntaments, diputacions i consells comarcals. A menys vots, menys representants.

Música / Live Dont Know Why # Norah Jones

* The limit to innovation in business is not technology, but managers obsolete viewpoints *

PD: Svalbard Global Seed Vault: un projecte per guardar tres millions de varietats de plantes a Noruega per si s'esgoten a la natura.

PD2:
Wolff Olins és una consultora britànica que opera amb les "marques de les ciutats". Barcelona és olimpíades.

PD3:
Le magazine littéraire, un vincle privilegiat amb els llibres.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, ya sería hora que se tuviese en cuenta la abstención, los votos en blanco, y los nulos. Es una estafa a la democrácia obviar activamente una parte importante de la población. Es una democrácia interesada y partidista.
Y no pude ser que los partidos se intercanvien municipios como si fuesen de su propiedad. Algunos tenemos la sensación, justo en el momento despues de votar, ja m'han tornat a fotre!! Ves las declaraciones de los políticos, todos, y lo más importante para ellos son los resultados de su partido a nivel global, cuando lo que se está votando es el futuro de los municipios. Que no se quejen si después hay una alta abstención, si les cuesta encontrar candidatos para complimentar las listas,...
No mas tráfico de votos!!!