Finalment, s'ha confirmat el rumor: David Castillo abandona la direcció del suplement cultural del diari Avui. Després de divuit anys -es va estrenar l'estiu de 1989- coordinant un suplement de referència, Castillo ha posat punt i final a un trajecte que cal lloar i valorar. En poc temps, el nou Avui+ que és impulsat pels grans mecenes Lara Bosch i el comte Godó ha pedut dos referents com són el mateix Castillo i Albert Sàez.

Castillo ha aconseguit que Cultura sigui el millor suplement de llibres del nostre país. Un mèrit que estic convençut que el temps valorarà i que, després d'inicis complicats, va assolir el repte de consolidar el projecte. El prestigi del suplement és en molt bona part seu i ara cal agrair-li els anys d'esforços en un país que necessita eines tan imprescindibles com aquesta. Eines i també periodistes que creguin en la nostra llengua com David Castillo. Sort! I com redactaves avui al final del teu article, ars longa, vita brevis.

Música / És a la vora # Josep Thió

*Sempre hi ha algú de qui no és possible prescindir. Potser per això vivim encara *

PD: Cafè inesperat amb Jordi Puig. Retrobada amb balanç serè sobre el procés de transformació del CB Girona, ara Akasvayu. Des de la distància d'un any, visiona la transformació del club i la personal, ara ja com a nou responsable del centre Wellness a Girona. Sort!

PD2: Els membres de Club Saratoga -algun amic hi ha- han ideat un bloc que desperta bon feeling. En la seva línia, sort i ànims.

PD3: Mala sangre, de Pablo Bonell Goytisolo i Empar Fernández. Recomanable.

PD4: Menjavents és sinònim d'interessants viatges en velers.

PD5: Gerard Quintana ens avisa al bloc que demà, divendres dia 13, comencen la gravació del nou cd Treu Banya. Esperem bona música.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La literatura és aliment per a molts de nosaltres, per això és imprescindible el suplement de l'Avui o el Culturas de La Vanguardia, i com algunes persones, com molt bé diu la frase de Joan Vinyoli que proposes Eduard.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amic Eduard que el suplement de cultura de l'Svui era bo, però a mi m'encanta EL CULTURAL de El Mundo i TENDÈNCIES, també d'El Mundo. Mira't el TENDÈNCIES d'avui, veuràs que és un bon suplement.

Àlex Sáez ha dit...

ja saps que Antony and the johnsons toquen el dimecres al festival grec?

Àlex Sáez ha dit...

ja saps que Antony and the johnsons toquen el dimecres al festival grec?

Àlex Sáez ha dit...

ja saps que Antony and the johnsons toquen el dimecres al festival grec?

empar f ha dit...

El meu nom és Empar Fernández, coautora de Mala sangre i vull donar-te les gràcies per recomanar la nostra novel·la. Si no tens un nom consolidat és molt difícil accedir al mercat, als lectors, a la crítica... I si ja tens una trajectòria literària a l'esquena acabes decebut, desanimat i pensant que no val la pena. Per tots aquests motius i algun que m'oblido, moltes gràcies en el meu nom i en el de Pablo Bonell.
També vull felicitar-te per aquest blog que acabo de descobrir i que visitaré sovint.
A reveure.
Empar