La gran esperança blanca

Una amiga em posa sobre la pista de la Montserrat Nebrera i em consulta si estic al cas del seu possible lideratge al PP de Catalunya, després de la retirada del projecte de Josep Piqué. Sorprenent d'entrada. Però en la política actual, ja sembla que tot sigui possible. Estic segur que ella es veuria preparada per afrontar un projecte d'aquestes dimensions i acceptaria fer la travessa del desert, però per contra, té un perfil que s'ha significat tant amb Piqué -«un enamorament polític»- que ara quedaria com la segona Judes després de l'operació de Daniel Sirera. En aquest gir al Vidal-Quadrisme -gairebé obligat per Ciutadans-, Nebrera ja ha demostrat que té carisma amb l'exhibició a l'acte clandestí a l'Hotel Majestic, però una vegada ho va trencar tot en aquell discurs, ara és difícil que pugui reconstruir les destrosses. Però el PP va tant necessitat després de Ciutadans que... fins i tot la més rebel pot ser la gran esperança blanca.

Música / Te lo pido por favor # Jaguares

*Darrere de cada gran home hi ha una gran dona. Darrere d'ella, hi ha la seva esposa *

PD: Un amic que va anar a l'acte de la Diputació de Girona feia broma sobre Enric Vilert, dient que s'ha convertit en el nou protagonista de l'anunci de la Loteria de Nadal. Per què serà?

PD2: L'Àngel, com sempre atent, em posa sobre la pista d'aquest nou confidencial Girona-Madrid.

PD3: Tinc pendent La feria del crimen. Són divuit relats de novel·la negra editats per Lengua de Trapo.

PD4: Eivissa Confidencial ha dit prou, però s’està preparant la posada en marxa d’un diari electrònic d’àmbit eivissenc. Amb l'Antich, per sort, són unes altres illes.

6 comentaris:

Trina Milan ha dit...

El lideratge de les dones en política fins ara el porten molt les dretes. Les grans responsables fins ara com Tatcher o Merkel, fins i tot Rice, són de partits de dretes. Per això la Nebrera pot tenir la seva oportunitat, de fet a l'Espe li cau força bé, i tindrien el tàndem perfecte Madrid- Barcelona. Estarem a l'agüait Eduard.

Anònim ha dit...

Eduard,
¿Per què no reconeixes el feling que fa temps que tens amb la Nebrera?

Dessmond ha dit...

No imagino el lideratge de la Nebreda al PP.
Cert que és una dona ambiciosa. Però el PP espanyol busca una altra cosa a Catalunya. I en Sirera ho representa magníficament bé.

Anònim ha dit...

Vols dir que aquesta amiga no és ella mateixa que t'ha trucat...

Quim Curbet ha dit...

El meu fill porta una samarreta on s'autodefineix com a "antifeixista", no seria més modern, més cómode, més curt i més efectiu dir-se "antiPP"? Fins i tot jo me'n compraria una.

Anònim ha dit...

Ses illes amb n'Antich? Demostració de com la mediocritat i grisor més absoluta pot arribar a ser president d'escala de veïns