El nostre Mediterrani


Necessitava la grandesa de la mar. Un dia allunyat del soroll urbà i immers en el silenci marítim, et sents afavorit per una perspectiva inversa a l'habitual. Damunt la Marylin s'atura el temps i et consideres tant a prop com com allunyat de la terra. Moments (calma), lectura (L'art de viure, gràcies a un de tants detalls de la Isabel Martí), sol, banys, família i música (m'ha agradat recuperar Radio Futura) envoltat del cor del Baix Empordà. Panoràmiques (Cala S'Alguer brillava des de la distància) i brises que intentes captar d'una mar que, si ho valorem, estic segur que ens fa sentir especials.
Música / Veneno en la piel # Radio Futura
PD: Carme Chacón ha obtingut un dels primers premis pels quals tant ha lluitat. N'estic segur que en vindran molts més. Enhorabona i sort!
PD2: Miquel Duran ha intentat impulsar el curs d'estiu *-Ciència Beta a la UdG, però no ha obtingut el suport esperat. Ànims i endavant, perquè aquest és el futur més present.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ben retrobat Eduard. Els membres de Club Saratoga et desitgem un feliç estiu i et convidem a veure el bloc que hem creat.

Anònim ha dit...

Vols dir que no vas anar a relaxar-te a Cala Estreta pas a Cala S'Alguer? Hi ha també la Cala del Sr. Ramon que té uns paratges molt bonics. Te la recomano.