Carod-Rovira ha tornat


M'ha fet il·lusió trobar-me aquest matí amb Miquel Sellarés, l'impulsor de Tribuna Catalana, a Sant Feliu de Guíxols. M'ha demanat que torni a col·laborar per al seu projecte a internet i ens hem entès ràpid: el setembre serà el punt de partida i tindrà el primer article. També hem parlat breument de l'escenari polític del moment i m'ha agradat que m'avanci que són molts els qui aconsellen a Carod que torni a pujar el llistó de l'independentisme i no es confirmi en ser una comparsa de govern. Aquesta definició no és fàcil d'assumir quan s'ha apostat pel tripartit i a més... els mecanismes de ser a la Generalitat ja sabem quin peatge tenen.

Però dit i fet! Sellarés sabia de què es parlava! Carod ha reiterat als periodistes la declaració a
La Vanguardia, que com sempre condiciona l'agenda política del país, i què millor que fixar pel 2014 la data per convocar un referèndum per decidir si Catalunya vol ser independent. Serà quan farà 300 anys que Catalunya va perdre la condició d'estat. Proclamar un somni en forma de reivindicació sempre esperona i demostra que ERC sempre estarà en estat de shock quan es plantegi. I el primer exemple és el corrent Carretero. Apel·lar a l'orgull en temps de sedació té un preu però Carod i el seu entorn fa massa temps que es mosseguen la llengua.

També he saludat Pere Martí, l'excap de política del diari Avui, i que ara forma part de l'staff del líder d'Esquerra. L i he recordat que teníem la trobada pendent des de feia molt temps i que era un dels pensadors brillants del país, en la línia de Francesc-Marc Àlvaro i Albert Sàez.
Música / Corren # Gossos
PD: L'entrevista de Jordi Pujol a l'Avui. I la primera part de les memòries, amb Manuel Cuyàs, a punt!
PD2: És una manca de criteri informatiu que les carreres de la Fórmula 1, tot i el fenomen Alonso, ens ajornin els Telenotícies del migdia.
PD3: Viatge a Holanda. Aquest ha estat un web de consulta. Gràcies a tots i totes per les vostres recomanacions. Espero que puguin quedar subratllades a la Moleskine.
PD4: Bon vídeo extret del web de Dídac Lee. Serà el futur el sector editorial?

2 comentaris:

Mar ha dit...

no crec que carod-rovira tingui més ganes que jo que catalunya sigui independent. dit això, em sembla que aquest home ha tornat de vacances com va marxar: amb un afany de recuperar el protagonisme mediàtic que li va donar el viatge a perpinyà que li fa perdre el sentit comú. com es pot plantejar un referèndum a 7 anys vista basant-se només en motius històrics? una cosa és planificar un viatge per quan facis els vint-i-cinc anys de casats, però em sembla que per assolir amb èxit aquesta empresa -la independència del nostre país- cal alguna cosa més consistent que un simple aniversari, no?
en fi... després dirà que li estan fent el llit a casa seva, però és que els ho està posant en safata!

Anònim ha dit...

Aquest home no madura, encara es pensa que és el líder de Nacionalistes d'Esquerra a Cambrils.