Evasió al Café del Mar


Veure caure la tarda al Café del Mar de Platja d'Aro té un encant especial. És un port esportiu i és lògic que trobis a faltar l'aroma dels pescadors però l'enclavament d'aquesta franquícia del Café del Mar ha donat un encant especial als vespres-nits del port. És el segon estiu que veure com es va apagant el dia, amb cada vegada menys llum i un mar més fosc, té un encant especial per als qui volen gaudir de la companyia i la música. Música chill out vora mar significa moments de relax i evasió. I encara tens més aquesta sensació quan observes a la resta de persones que s'apleguen al voltant d'una taula i en confortables cadires de vímet.
Música / Entre dos aguas # Paco de Lucía
[Dedicada a un amic que estic convençut que tindrà un èxit especial en el món de la comunicació perquè li sobren qualitats i carisma]
PD: Viatge a Amsterdam a la vista. Espero descobrir el lema oficial de la ciutat: Heldhaftig, Vastberaden, Barmhartig (valorosa, decisa i misericordiosa).
PD2: Migdia d'aprenentatge constant gràcies a una agradable conversa amb Jaume Pagès. El port de Llançà semblava més afrancesat que mai.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposo Eduard que com a mínim has aprofitat per anar a menjar a Can Narra !!! Encara s'hi menja tant bé?