El referent Marc Vidal

Extensa conversa amb Marc Vidal, que passa uns dies de vacances al Baix Empordà amb la família. Per això, té el bloc aturat uns dies. Aquest prometedor assessor d'empreses és ja un referent dels blocs a Catalunya i l'Estat espanyol. El seu bloc destaca per la brillantor d'idees, iniciatives i enllaços. Cada vegada ha potenciat més el seu espai vital a la xarxa d'ençà un any i mig, que va ser quan va començar. Ara, superada la fase de la consolidació dels blocs i el boom polític, demana que Catalunya aposti per aquest i d'altres conceptes a internet que demostrin que la comunitat del nostre país pot ser un referent.

És inevitable que les bases de la qualitat, la innovació, la recerca són essencials perquè la comunitat blocaire guanyi prestigi i vagi més enllà d'una moda o un banc de proves. Aquest és el camí i ara el primer repte és sumar esforços amb projectes per a la tardor. I en aquest repte de fer un conglomerat de noms i idees hi ha noms que són inevitables: Saül Gordillo, Vicent Partal, Núria Masdeu, Ramon Bassas, José Antonio Donaire, Carles Puigdemont, Lourdes Muñoz, ... Sumar és construir.Construir també és fer país.

Precisament, en Marc es trobarà aquest migdia amb Carles Puigdemont per dinar i parlar de política, del país i les TIC. Llàstima que no pugui ser-hi!


Música / The Way # Almadrava

PD: Llibre rebut: Herencias de El Cairo, de Yasser Abdel-Latif. Pendent.

PD2: Un restaurant basc per gaudir amb la ment...
Mugaritz.

PD3: Google ja
introdueix la publicitat a Youtube i no deixa de progressar: ara l'espai.

PD4: Leipzig acull des d'avui una edició més de la
Game Convetion (GC).

3 comentaris:

Núria ha dit...

Gràcies!! :-)

Ramon Bassas ha dit...

Caram, doncs gràcies, també.

Anònim ha dit...

no m'hi considero, però gràcies. De fet crec que tots hem de fer un esforç per prestigiar la blogosfera en general. correm el perill de no ser capaços de transformar-la en un nou mità, en un nou camí i que resti com un plantejament futur que no arriba mai.