Miquel Ruiz i unes vaques

Fotògrafs per la pau engega el projecte Krava per pagar vaques per a les mares d'Srebrenica. L'amic i fotoperiodista Miquel Ruiz l'està definint pas a pas, amb la força del convenciment i la raó; mentre m'ho explica amb un café al davant, li brillen els ulls.
Per començar està preparant un viatge amb el que vol sorprendre a 50 gironins i gironines que s'hi desplaçaran per fer-li costat, per continuar somiant.
És la il·lusió d'en Miquel però serà un gran ajut per a un país que intenta superar una guerra étnica que encara cueja al territori i a les consciències. Tan a prop i tan terrible que Europa no se'n va saber avenir fins que va ser massa tard. Per això és tan important el que proposa en Miquel, per conscienciar un primer món que té problemes però que no són ni de lluny tan fonamentals com tenir una vaca per a la gent d'Srebrenica.

Música: Gold dust woman # Fleetwood Mac

PD1: El Festival de Peralada avui amb un concert especial en homenatge al seu antic director, Luis Polanco, a càrrec de Miguel Poveda i l'Orquestra Simfonietta Porta Ferrada.

PD2: Kerikeri, la badia de les mil illes, un altre món.

PD3: Los asesinos ocultos de Robert Wilson, un giallo per l'estiu.

1 comentaris:

Mel.la ha dit...

Hola soc la Lídia, he trobat el teu comentari la meu blog Mesquineta, gracies per donar-me ànims. Menorca sempre la he estimada, la duc al cor. Veig que tu ets de Girona, bonica, bonica, es dels llocs on sempre agrada fer-hi una passejada.

Fins aviat.