La diana és Iberdrola


Gas Natural ha topat amb E.ON en la seva lluita per aconseguir el control d'Endesa. El gegant alemany ha arribat a darrera hora per fer impossible l'operació financera. L'atac català al cor financer de la capital del reino era d'esperar que s'intentés neutralitzar des del sectors importants més espanyolistes. El PP, Aznar i els seus amics, Caja Madrid, etc...


Ara, Gas Natural pot semblar la derrotada. Però, en el fons, només ha perdut una batalla. Perquè la guerra continua i Gas Natural té "opes" preparades per donar i per vendre. Comença a circular aquesta hipòtesi i que, si tot va com està previst, en poques setmanes podria ser una realitat. I és que Gas Natural anunciarà una opa a Iberdrola.


Business és business. I aquesta història acabarà com passa a alta mar entre els grans taurons: entre ells, mai es fan mal. I a més, tothom hi guanyarà. M'explico. Endesa se sortirà amb la seva perquè no caurà a mans dels catalans. El milionari comprador només podria ser de l'estranger i, per tant, és igual si és alemany, britànic, italià o nord-americà. E.ON, doncs, també hi guanyarà perquè aconseguirà la vuitena elèctrica del món. I, per últim, Gas Natural es quedarà Iberdrola que també és una companyia apetitosa.