Desconcertats amb l'Estatut


Gestionar el Nou Estatut va tenir un procés inevitable -llarg, tens, feixuc i car- però un any després no ha tingut l'efecte desitjat. Poques espectatives, vaja. Escolto Joan Saura durant el balanç del primer any i la visió del govern difícilment pot coincidir amb l'opinió de la societat. Són tantes esperances dipositades en el nostre Full de Ruta, que després de tantes lamentacions (Renfe, Fecsa, aeroports, peatges, l'habitatge, l'impacte de la Diputació de Girona...) és difícil ser optimista amb aquest nou marc constitucional. Poc crèdit. És evident que el Nou Estatut és un procés d'ambició del país però si aquest laboriós camí després no té una repercussió social serà perquè no té un llindar de màxims. I si ho valoréssim amb termes comercials, si el producte falla és impossible que es pugui vendre o ser comprat.

Música / Give a Little Bit # Goo Goo Dolls (Cançó recomanada per un amic a qui desitjo molta sort en la seva etapa professional)

PD: El Dalai Lama serà a Barcelona per la Diada. Una estada esperançadora per als dies 9, 10 i 11 de setembre.

PD2: La mort de Nicolau Casaus tindrà un homenatge sentit. A la Premier League, amb clubs com el Liverpool, el Manchester o el Newcastle, seria convertit en una figura llegendària.

PD3: Dos anys després, m'agrada que l'Ajuntament de Girona hagi recuperat el Festival de Jazz de Girona.

PD4: Cases de somnis. Alguna cosa mes que uns allotjaments...