El videobloc d'Artur Mas



Artur Mas comença a apostar per les TIC en la nova era comunicativa. Té el mèrit de ser el primer polític de renom amb videobloc, però l'innovador, una vegada més, és l'amic Carles Puigdemont, que sempre intenta anar un pas més per endavant a la xarxa. A Catalunya no tenim les diferències horàries dels Estats Units, on va néixer aquest concepte de text, veu i imatge personal perquè tots els mitjans de comunicació del país tinguessin al mateix moment les declaracions dels candidats a la Casa Blanca. I a més, s'eviten les possibles males interpretacions. El mateix missatge per a tothom i al mateix instant.

Ara, Mas intenta apropar-se als internautes a través d'un canal de comunicació que, amb poc temps, es convertirà en el referent dels ciutadans perquè és un canal més que els polítics no poden desaprofitar. Més val apuntar-s'hi a temps i generar noves expectatives. I just Mas fa el canvi quan CiU sempre ha badat amb els mitjans de comunicació i, a més, ha fet tard amb els blocs. Un mèrit que el socialisme li ha guanyat la partida i en molt poc temps.


Música / Diary # Alicia Keys

PD: M'ha agradat la campanya Per Fires, el català va amb tu. Bona iniciativa a Girona.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I ja cal que s'espabili, que entre els socialistes i l'amo Pujol, li guanyen la partida a la blocosfera i aquest espai és fonamental per a guanyar els vots del futur.

Unknown ha dit...

Aquestos polítics són capaços de fer qualsevol cosa si pensen que així en trauran vots. Dubte molt que a Artur Mas se li haguera acudit tot solet això del videobloc.

Anònim ha dit...

Benvolgut Eduard,

Mas és el primer en tenir un videobloc, però CDC també fou el primer partit de Catalunya i l'Estat en disposar de pàgina web l'11 de setembre de 1995. Crec que aquest fet demostra que el tema d'internet ha estta una aposta constant de CDC i de CiU al llarg dels darrers anys.

T'agraeixo el comentari i he volgut fer la puntualització perquè és un dels blocs que vaig seguint.

Una abraçada,

Roc Fernàndez i Badiella
Cap d'Informació de Convergència

Eduard Batlle ha dit...

Agraeixo el teu comentari Pau, així com la lectura periòdica.

Còrdialment,