La crisi ja té els seus efectes en un sector com el publicitari, que depèn dels bons cicles de l'economia. I els resultats en són la prova: en el primer semestre de 2008, la inversió publicitària en els mitjans convencionals de l'Estat ha experimentat un decreixement del -6,5%. Segons les dades anunciades per InfoAdex, el volum se situa en els 3.644,7 milions d'euros, davant dels 3.898,5 milions que es van registrar en el mateix període de l'any passat.

- Televisions: És el primer mitjà
per volum d'inversió rebuda, però ha disminuït en –un 4,1%, situant-se en una xifra de 1.705,9 milions d'euros en el primer semestre de l'any.

- Diaris: Tot i ser el segon mitjà, ha registrat un decreixement del -16,2%, que li
ha generat una inversió de 805,8 milions.

- Ràdios: La ràdio
, el tercer gran mitjà, obté un volum de negoci publicitari de 343,5 milions i pateix una disminució del -3,3%.

- Revistes: Ocupa el tercer lloc per la xifra de 352,7 milions, però la rebaixa global és de -4,5%.

- Mitjans exteriors: Pateix també els efectes i obté un global de 231,1 milions, que representa un decreixement del -3,1%.

- Cinema: Dels mitjans tradicionals, ha estat el més perjudicat en experimentar una caiguda del –43,0%, quedant-se en una inversió de 11,1 milions.

- Dominicals: Tenen una
inversió del -14,3% i és inferior a la del 2007 i se situa en una xifra de 53,1 milions.

Entre aquesta davallada, destaquen els bons registres de dos sectors: internet i els canals temàtics. La publicitat a la xarxa ha augmentat de manera signifativa (un 28,3%) i ha arribat als 110,6 milions en el primer semestre. I els canals temàtics han suposat la segona excepció de la tendència negativa generat i han augmentat en un percentatge de 12,1%.


Música / Este mundo va # Leonor Watling & Miguel Bosé

PD: I Solbes... fent de poli dolent, per tant, veure'm com mou fitxa Montilla. Confiem que de ganes en tingui, ja que fins ara ho ha demostrat públicament.

PD2: Sort a Oleguer, en la seva nova etapa en un club mític com l'Ajax. Se'l considera atípic quan hauria de ser totalment al revés.


PD3: El testimoni emotiu de Boban Minic per la detenció de Karadzic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort que tens amics a tots els partits. Fas bé. Mai se sap qui manarà però tu tens l'espatlla ben coberta. Tan pots aparentar ser d'ERC, com de CiU com del PSC. Sempre tindràs un estómac agraït que et protegeixi. No hi ha com fer la gara-gara i dir que ets amic de tothom i anar a fer sopars dels teus. Per això parles de crisis amb tanta alegria, tu sempre sobreviuràs a les tempestes.

Anònim ha dit...

EL SRO.BATLLE DE BARCELONA JA HU SAP TOT AIXO? EN SEMBLA QUE NO MAI HAN GASTAT TAN EN PUBLICITAT COM ARA.NO TENEN VERGONYA....JUGANT AMB BCN.......