A Nebrera li ha faltat poc per trencar l'statu quo del PP de Catalunya amb la connexió Madrid-Barcelona, a través d'Alicia Sánchez-Camacho i els germans Fernández Díaz . Nebrera ha jugat fort fins el final i l'aposta, preparada des de fa temps, li ha estat a punt de sortir bé en el congrés (El Periódico parla de rebel·lió). Com si amb els eslògans de moda actuals Podemos i el Yes, we can, l'alternativa ha qüestionat tota la maquinària que blinda la dreta catalana. El que va intentar Josep Piqué, amb finezza i arguments, gairebé ho aconsegueix la seva deixeble en solitari. Li ha agradat aquest perfil de quixotesca.

Nebrera ha volgut anar a pit descobert, ha lluitat per obtenir suports d'arreu de Catalunya en la clandestinitat i ha defensat la seva alternativa amb constància i discursos rebels. Trencadora. Però ha guanyat la candidata de l'ordre, dels interessos de l'aparell de Génova i, probablement, la líder menys desitjada però calia confiar amb algú per acabar amb el lideratge tan inesperat com sorprenent de Daniel Sirera. Per tant, neix un partit dividit i fracturat després del XII Congrés del PPC.

Música /
Dancing Queen # The Sundays Driver

PD: Quin contrat el congrés del PP amb el del PSOE, on la maquinària socialista compleix amb el guió a la perfecció.

PD2: Arriba l'hora de la veritat a Can Barça... amb el dilema Laporta sí o no. La moció és totalment inoportuna i Laporta mereix acabar el mandat, tot i que el famós entorn té ganes de pagar-li amb la mateixa moneda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer estaves a favor de la moció. Després de que molts independentistes s'hagin mostrat a favor de Laporta ara et mulles i dius que estàs a favor de que acabi el mandat. Eduard, una mica de coherència, si us plau.

Anònim ha dit...

A PIT DESCOBERT? XIQUET QUE LA SRA MONTSE, TE UNA PART MOLT IMPORTAN DEL OPUS DEI, EMPENYENT LA SEVA CANDIDATURA .JUGANT AMB BCN......