Humiliació partidista

Andreu Puig

Comença la campanya! Ara sí! Aznar va aterrar ahir a Barcelona per potenciar els extrems i evidenciar que el PP (o sigui Don Mariano) necessita aquests cops d'efecte per remuntar el vol. Queden menys de dos mesos per al 9-M i la derrota de fa quatre anys encara no s'ha paït. Que en el 2003 un desconegut com Zapatero tombés inesperadament el relleu de la dreta espanyola provoca que, ara, necessitin recuperar el poder al preu que sigui. I per això, l'expresident Aznar va declarar una gran fal·làcia sobre la nostra llengua i va jugar amb els nostres sentiments i els del poble basc. Considerar que les polítiques lingüístiques són "instruments de coacció i antidemocràtiques" és ser capaç d'evocar el franquisme trenta anys després i alhora ser maquiavèl·lic per com hi hem sortit tots guanyant amb la democràcia.

A menys de 60 dies, Aznar ja ha pujat el debat de l'enfrontament de la manera més fàcil, conscient que no se'l vota en ell, i en un territori on el PP no hi té res a perdre. Conscient de l'efecte bumerang, el líder espiritual del PP espera que més enllà dels Països Catalans aquestes declaracions tinguin l'efecte desitjat. Ja ens podem anar esforçant els catalans en fer pedagogia a l'exterior, que només en un matí pot venir Aznar i desmuntar-nos el nostre seny català. Perquè no ens enganyem, la resposta catalana obligatòriament ha de ser igual de contundent. Tal com van demostrar poques hores després l'expresident Pujol i el conseller Puigcercós. Prou de submissió!

Música / Featuring India. Arie # John Cougar

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca Catalunya Lliure!!

Caterina Cortès ha dit...

Aznar no s'havia retirat de la política? Qui punyetes li posa un micròfon a aquestes altures perquè continua dient barbaritats? La llàstima és que continua tenint bastant seguidors. Quina por...