És una satisfacció comprovar l'èxit de Marc Vidal amb les Jornades de la Catosfera, que avui comencen a Granollers. El repte era gran i l'objectiu era comparar-se amb altres trobades similars que ja es fan a a la resta de l'Estat i que Catalunya encara no tenia el seu punt de partida. Doncs des d'avui ja el té i, per tant, a partir d'aquest cap de setmana ja hi haurà un abans i un després. I per demostrar que Internet obre nous conceptes comunicatius, la Catosfera és un espai físic que ha nascut a través de la suma de moviment particulars i col·lectius de la xarxa. El seu impulsor no ha fet res més que concentrar-los en tres dies i donar-li forma perquè d'aquesta manera Catalunya ja es pugui situar en el mapa. Anit, fins i tot, es va saturar el Twitter de la Catosfera degut a l'èxit de comentaris.

I ser present en una de les taules, dissabte a la tarda, és un motiu de satisfacció. Com també saber que hi seran José Antonio Donaire. Carles Puigdemont, Dídac Lee i Eduard Díaz, a més de Vicent Partal i Saül Gordillo.

Música / Sambra pra Vinicius # Toquinho & Chico Buarque

*
En la vida hi han munts de coses més importants que els diners, però valen tant... *

PD: Tres bons post sobre diaris escrits, les generals a You Tube i
el 25è aniversari de l'APPEC.

PD2: La Fundació puntCAT celebrarà la Jornada de Portes Obertes el proper 19 de febrer.

PD3: Dos tertulians de RAC1 que cada vegada m'agraden més: Ferran Espada i Josep Maria Álvarez.

PD4: Epur si move. Els partits preparen trobades amb blocaires després de l'èxit de la inicial amb Artur Mas. I em fa il·lusió que un partit en concret tingui ganes d'adaptar la forma STIC d'aquest bloc entre els seus candidats.

3 comentaris:

Jesús Badenes ha dit...

Eduard,

Només una puntualització. El PSC havia previst les trobades amb els blocaires i es van anunciar ja fa setmanes. La seva iniciativa han tingut el resó que ha tingut Artur Mas però jo ho vaig veure per agències i en algun diari digital que els blocaires participaran als actes de campanya, fent-ne un seguiment.

Eduard Batlle ha dit...

Gràcies per l'apunt Jesús,

Sí, és cert, estic al cas dels moviments i ja s'han fet contactes. Espero que tinguin temps per ser-hi sempre que em convidin, és clar.

Anònim ha dit...

Hola Eduard

La veritat, després d'haver vist l'éxit de la trobada, és una satisfacció (osties ja semblo el rei) haver-hi participat.

I la representació de la Girosfera, amb tú, el Carles, El Didac i el Donaire, tot un luxe del que en volem gaudir durant molt de temps.

Salut i €