Després de l'exhibició de musculatura que ens va fer l'Aznar dissabte a Barcelona, ara resulta que des d'ahir el PP vol transmetre una imatge de transparència i positivisme que li sigui favorable per aconseguir la victòria el 9-M. Doncs amb Rajoy no s'escau aquest doble discurs i si volen endurir l'argumentació durant aquests 50 dies que resten, no sembla que els populars tinguin el millor candidat possible. Poster sí que l'estratègia és que l'argumentació dura la portin a terme els de segona línia, però després de tensar la corda amb Catalunya i Euskadi el que no pot ser és intentar donar una imatge d'optimisme emocional.

La prova de què el PP no ha superat la derrota de fa quatre anys és que, encara ara, no sap per quin lideratge apostar: si el poc convincent i tranquil de Rajoy o bé l'ala dura dels de sempre, amb Aznar, Acebes, Zaplana, Esperanza Aguirre, Mayor Oreja, Camps... I una vegada més, Gallardón a l'expectativa, encara que aquest perfil tan centrista recordaria a més d'un el viatge a l'estrellat de Piqué. Si el PP volia múscul, havia d'haver seleccionat a dit un altre candidat i no un polític robotitzable. Les idees clares: amb Rajoy no és possible. O impossible sinó hi ha un altre 11-M.

Música / You Are Never Alone # Socalled

PD: Una coneguda a la UdG, sensibilitzada encara amb la invasió a l'Iraq, em transmet aquest enllaç.

PD2: Bon detall d'Àlex Sáez amb els 100 números de la revista Bon Art, un projecte fet realitat des de Girona per la família Planas. L'Àlex sempre amb la finezza a punt.

PD3: Un projecte més a la xarxa del PSOE: Ciudadanía en red con Zapatero. Un lideratge aplastant a les TIC i un mèrit per al present i el futur.

PD4: Plataforma Editorial, una editorial per a les noves idees... i catalana!

PD5: Agradable conversa amb Francesc Canet, a Torroella. Quan comproves que la salut va molt i molt més enllà que la política. Per això li desitjo molta salut i sort.

PD6: Pendents de les novetats d'Apple, amb la conferència d'avui d'Steve Jobs a la McWorld Conference. Sempre recordaré aquest discurs memorable a Stanford.

5 comentaris:

Caterina Cortès ha dit...

A mi em fan por tota aquesta colla. De fet me'n fan els polítics en general. Hi ha excepcions, clar, però la majoria miren per els seu vots i beneficis. Al final són el mateix (quin pessimisme polític, el meu hehe)

Eduard Batlle ha dit...

Caterina,

A mi no em fan por, però col·lateralment tens raó perquè s'ha instal·lat la cultura de política en tota la nostra societat i això repercuteix en tots els aspectes.

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Jo crec que ens hem acostumat a queixar-nos molt dels polítics, i ells no són res més que un reflex de la societat en la que vivim. La ciutadania hem de fer més auto-crítica i no donar sempre la culpa als polítics, els quals per cert quan volguem podem canviar.

Dit això, certament aquesta colla del PP fan mitja por/repulsió. Lo de "Las ideas claras" té tela... Sobre el nou logo avui he llegit un post que m'ha fet riure: http://cesar.lasideas.es/?p=1673

Salut!

Eduard Batlle ha dit...

Gràcies per la teva aportació i per la recomanació. Per cert, bon registre el teu amb eduard.cat i bon bloc!

Anònim ha dit...

Admirat Steve Jobs. Gràcies a l'enllaç que proporciones. Agraït.

Jordi