Alícia en el país de les meravelles
Veure Sánchez Dragó com entrevista Jiménez Losantos en un programa de Telemadrid no té pèrdua. No és perquè l'entrevista sigui interessant sinó perquè d'una vegada et passes al bàndol contrari perquè intenten destrossar amb ironia Zapatero i l'Estat autonòmic. La cadena que controla Esperanza Aguirre ha donat una espai d'entrevistes els diumenges a la nit a l'escriptor que, a part de preguntar, deixa anar la seva tesi ideològica. L'únic Las noches blancas que he vist va hi apareix Jiménez Losantos arran de la publicació del seu darrer llibre De la noche a la mañana. No ha tingut pèrdua. I quin massatge mutu!

El seu món és un altre món: no m'estranya que després a Madrid qui compri el diari
El País li diguin rojo separatista. Però resulta que aquest parell d'ultres té el seu èxit perquè encara hi ha personatges que els mitifiquen. Aquest bloc de Periodista Digital anomenat Electroduende n'ha fet una selecció de les imatges i n'és un petit exemple. D'altres com Falange Auténtica el feliciten i té un munt d'admiradors. També a El Mundo hi ha apartats on agraeixen l'entrevista. Per cert, a la part final van lloar Ciutadans i el seu èxit a Catalunya. Era d'esperar. Van guardar la traca per al final.
Música / Nos sobran los motivos # Joaquín Sabina

1 comentaris:

Anònim ha dit...

I per què a TV3 no tenim Sánchez Dragó a la Catalana? Mentre aquest té èxit a les espanyes aquí gent com en Víctor Alexandre els trobem rancis.