Quan toca salut

És el consol dels qui no ha tocat la loteria de Nadal: salut! Però la salut és una loteria massa important com perquè sigui l'expressió de la desil·lusió i que quedi subordinada al somni dels diners. Si pensem en l'entorn d'amics i familiars veure'm com hi ha alguna gent que no té una bona salut en aquests moments i que, potser, no tenia ni cap tipus d'espectatives dipositades en la grossa de Nadal. I no és perquè potser no hagi comprat algun dècim sinó perquè valora un aspecte encara més afortunat que no els de la grandesa.

És més sort que et toquin 300 milions o tenir vida més enllà d'un termini mèdic? Per exemple, tenir salut per poder veure com creixen els néts o que els pares tinguin salut per continuar gaudint-ne d'ells. Perquè no oblidem que les cadires buïdes per Nadal són irreperables... Clar que el premi de la salut sembla una fortuna massa fàcil, doncs cada vegada hi ha menys afavorits. I precisament, aquest és un premi que és gratuït i que hi juguem tots des de que neixem.

Música / I Hate You Then I Love You # Celine Dion & Pavarotti

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per mi la salut ja no significa viure mes temps, puc morirme avui i gaudir de bona salut, per això no penso amb decims, participacions, ni res d'això, ara be, tenir-ne algun, forma part del ritual....
Aquest Nadal, ja serà el 2n. que no gaudirem del Ferran, i quan va morir creia que tenia tota la salut sencera, simplement, la seva arteria aorta va fallar, això si, va durar unes dues hores...
Ara, prefereixo divertir-me al màxim i gaudir del que pugui.
Una bona copa i una bona companyia.
BON NADAL!!!!!!!

Anònim ha dit...

La sort nomès és tenir una persona al costat que en els pitjors moments estigui amb tú. La sort és que el cos et respecti a tu i als teus. La sort és que quan els diners no hi siguin, tinguis una ma on agafar-te. La sort és el teu fill quan et somriu murri. La sort no són els diners. La sort està en nosaltres.

Peggy ha dit...

efectivamente la suerte esta en nosotros mismos ...disfrutar el momento carpe diem ...felices fiestas :)


Esto del blog de lengua bifida , osea como las serpientes es todo un experimento ...kiss