Montilla serà a Madrid pel 6-D
El president de Catalunya, José Montilla, serà demà a Madrid per a la recepció oficial que cada any se celebra al Congrés dels Diputats amb motiu de l'aniversari de la Constitució espanyola. El nostre molt honorable ha decidit assistir a aquest acte tan tradicionalment espanyolista per mostrar el seu suport a la commemoració. La veritat és que el President podia haver inventat o trobat mil excuses per evitar aquesta polèmica però no ens enganyem... ja sabíem a qui Esquerra havia fet nuvi. I el problema no és Montilla, ni el PSC-PSOE, com abans passava amb Maragall: el drama torna a ser la núvia. Molt honorable: vostè vagi on vulgui i amb qui cregui -suposo que té les seves conviccions- però amb ERC aquest pacte no torna a tenir cap sentit. La política també són les formes no, Carod i Puigcercós?

I no calen ni cent dies ni tres mesos per comprovar una vegada més que ERC fa tres anys que ha traïcionat els seus principis i ara ens promou tot això de l'Entesa, que no té cap sentit per a qui se sent català i no es ven per quatre plats de gestió. Perdò! Volia dir per quatre conselleries, que ve a ser el mateix. Per cert, on seran els de la núvia demà?
Música / You'll Think Of Me # Keith Urban

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Eduard,
Comparteixo plenament el què dius. S'ha tardat més de vint anys per ser on som, perquè ens comencessin a reconèixer la nostra identitat i el 'Muy Honorable Presidente' D. José Montilla, i els socis del PSOE a Catalunya, és a dir ERC i IC/EV, ho estan desfen tot. Quina llàstima!. Però em fan més pena els electors d'aquests partits i sobretot els d'ERC que veuen com els seus líders (Carod&Puigcercós), per tal de tocar poder, de ben segur que de portes endins aplaudeixen la decisió de Montilla, i enganyen als seus electors.
Per cert en aquest més de 20 anys, ni Pujol ni Maragall havien anat a Madrid a celebrar el Día de la Constitución Española. Aquest gran president i els seus socis si.
Visca Cataluña...o a partir d'ara Viva Cataluña.

Àlex Sáez ha dit...

Estimat eduard, crec que potser et precipites en el teu anàlisi, l'entesa te tot el sentit. Per altre banda no se per que ens costa tant admetre que el sentiment catalanista no és incompatible amb la pertenença a Espanya. Jo vull que un dia la nació catalana formi part d'un estat federal espanyol... com un dia van somiar Macià i Companys.

Anònim ha dit...

No és nomès compartir projecte (aquest Pla de govern que l'Entesa presenta) és compartir o no sentiments i identitats. És difícil renovar la identitat si pel mig no hi ha convenciment. S'estan generant noves formes de pertenença a la nació i a l'estat, i la història ens obliga, nomès que amb els sentiments de la gent no es juga, i això també ha de tenir-ho clar l'Entesa...

Anònim ha dit...

Viva el 6-D! Viva Cataluña y Viva España!

Anònim ha dit...

Viva el 6-D! Viva Cataluña y Viva España!