El silenci mata
Mark Heywood, de l'associació sudafricana Treatment Action Campaign, ha reivindicat a Torono un dels eslogans d'Act Up per exposar la crueltat amb el que encara està passant amb la Sida al món: "El silenci mata". La sentència, pensada fredament, comproves que vol atacar els països més rics i als dirigents mundials que no s'involucren en la causa. El més lògic és deduir que tot i els recursos que s'han invertit contra aquesta malaltia mortal no hi esperança.

Les previsions són encara més alarmants: contra la malaltia es lluita a contrarellotge a l'Àfrica i la por és que la Xina pot ser el proper gran país en tenir uns índex alarmants. D'aquí ve la impotència expressada en el clam: el silenci mata. Però rere la dimensió imponent de la Xina, hi ha encara més països amb milions de persones: l'Índia, Rússia i Nigèria, entre els més destacats.

Per tant, com més es lluiti contra la Sida, com més diners, personal, investigadors i material s'hi destinin, més impotència hi haurà en conferències internacionals com ara a Toronto.

Música / Message in a Bottle # Sting (Live 8)

1 comentaris:

EMFÀTIC ha dit...

Hi ha un silenci que mata, és cert, però la nostra indiferència mata menys?