On són els socialistes catalans?

Amb tant de soroll mediàtic respecte els de la crosta nacionalista, on són els socialistes catalans per contrarestar aquestes inèrcies amb tanta fal·làcia? Què ha passat amb el socialisme català després de la renúncia de Maragall? Els dogmes actuals tenen una direcció molt clara i per això ara surten oportunistes com Joan Ferran, Manel Mas i Carme Figueras per intentar resituar-se en els nous temps.

Aquest altaveu tan espanyolista és una mostra més de quin és el domini intern i extern del PSC a Catalunya i que aquestes sigles gairebé estan desapareixent del gran bloc polític espanyol que és el PSOE. Sinó hi ha contrapès hi ha silencis i si hi ha boques tancades és beneficiós per als líders actuals. I després d'anys de la marca PSC a Catalunya, és una falta greu dels socialistes catalans acabar ubicats en aquesta tendència de no haver creat una xarxa potent i amb lideratges clars que poguessin continuar marcant la política del partit. I la desactivació encara anirà en augment: temps al temps.


Música / What I Got # Sublime

PD: Si la Conferència de l'ONU sobre el Canvi Climàtic que se celebra a Bali no avança el planeta ho acabarà patint.

PD2: Crec que sempre m'agradarà Frank Rijkaard continuï o no al Barça.


PD3: Una bona notícia: l'estat de New Jersey abolirà la pena de mort.

PD4: No perdem l'esperança: Catalunya és el territori amb més empreses innovadores de l'Estat.

PD5: Els primers rumors interessats (El confidencial, Tripartit-Watch, E-notícies) sobre el trencament de l'Entesa i les eleccions a Catalunya per al 9 de març.

2 comentaris:

Socialista Power ha dit...

Be, discrepo profundament, el socialisme es socialisme, i no es ni catalanisme ni nacionalisme ni cogombres en vinagre!
De totes formes, en la discrepància hi ha el debat.
Salut!

Maurici ha dit...

És evident, tenim la delegació del PSOE català manant i convencent