Solbes dixit: "Els espanyols no han interioritzat què val un euro". Tal com estan les coses, com apunten les previsions, i el desinflament de la bombolla immobiliària, tot un ministre d'Economia ens culpa de no tenir prou coneixement del canvi de moneda. Brillant, molt brillant. Clar que si un cafè val 80 cèntims com deia Zapatero i no un 1 euro amb 10 o 20 cèntims, quan fins fa pocs anys valia cent pessetes... I s'apujaran tantes coses a partir de l'any vinent que aquest govern, tot i ser d'esquerres, no pot ni contenir els preus de les necessitats bàsiques. I si a més ens fan sentir culpables... I de fons, a més, subliminalment ens vénen que comprem el seu marquèting: " La mirada positiva" i "Mil ideas +".

Música /
If You Were A Sailboat # Katie Melua

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Increïble. Si aquestes declaracions haguessin estat fetes per un polític sud-americà ara els periodistes de casa nostra el titllarien de "populista". Doble vara de medir?

Maurici ha dit...

Els espanyols no han interioritzat que val un euro. El dia que els espanyols interioritzin s'adonaran de la colla d'inútils que porten les regnes d'aquest país

Anònim ha dit...

Que cobri com un pensionista el senyor Solbes i veure'm si ha interioritzat o no el que val un euro

Papitu ha dit...

Més que un ministre d'economia tenim un el rei de la burrada i la negació.