El nou PP sense Acebes i Zaplana



Rajoy ha desarticulat el nucli dur de l'Aznarisme que quedava al partit amb la retirada d'Acebes després de la marxa recent de Zaplana. Eren els dos deixebles de l'expresident del govern i els autors de la mala gestió dels atemptats de l'11-M. Tot i qüestionar-se la continuïtat d'aquests dos homes forts a l'aparell, donava la sensació que en les eleccions del 9-M Rajoy pagaria aquest peatge, però va resistir i va sumar més de 10 milions de vots. Però el líder dels populars ha volgut fer el seu propi equip per aquesta nova travessa del desert al Congrés. Fora dos possibles rivals com Acebes i Zaplana, però que abans havien eliminat el centrisme que predicaven Matas i Piqué.

Per tant, ara la rival més visual de Rajoy serà Esperanza Aguirre, que no es cansa d'oferir-se com la gran alternativa i ja ha criticat el perfil del nou equip directiu per la seva manca d'experiència. Amb aquest panorama, el polític gallec té més adversaris en el propi entorn del partit que no el propi PSOE i Zapatero. I és que la dreta no està massa acostumada als canvis i sinó, per exemple, que li diguin a partits com CiU.


Música / Cry Me A River & Justin Timberlake

PD: Sort a Pep Guardiola. Es mereixia l'oportunitat d'entrenar el primer equip del Barça, tot i que hi ha molts pessimistes i el preferit era Mourinho.

PD2:
Rafael Niubó, candidat a secretari general d'ERC, ja és a Twitter. Més competivitat.

PD3: Crònica.cat, un nou projecte informatiu en català a la xarxa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc com hi ha culés que preferien Mourinho. No parlaré ja de la seva arrogància i mala educació, sinó de resultats: en el mateix temps que Rijkaard al Barça, però amb tres o quatre vegades més diners per fitxar –Ballack, Shevchenko, Drogba, Essien, etcetc– va aconseguir menys títols, sense ni tan sols arribar a la final de cap competició europea. Més encara: amb el mateix equip, aquest educat i semidesconegut entrenador israelí ja està a la fina de la Champions que ell no va ni ensumar. A què ve tanta fal·lera amb Mourinho?

Anònim ha dit...

Com li hagués agradat assabetar-se al meu padrí de la marxa d'Acebes. No el podia sofrir! :)