Més domini ".cat"

Abans del dinar privat amb Àngel Colom a Girona, Carles Puigdemont em va mostrar la seva satisfacció perquè la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament de Catalunya acabava d'aprovar que instarà el govern de la Generalitat perquè plantegi a l'executiu espanyol que, els organismes i empreses de caràcter públic, adoptin el domini '.cat' en "la versió en català de les planes web i portals d'Internet que siguin actius i que s'activin en el futur". El mateix Puigdemont és qui ha impulsat aquesta iniciativa parlamentària amb l'objectiu que els usuaris catalans, quan ens connectem a webs com les de Renfe, el Congrés, el Senat o la Moncloa, tinguem l'oportunitat de fer-ho a través del ".cat". Un petit gran pas més, cap a la normalitat a la xarxa i que no hauria de ser cap obstacle per a un govern autonomista com el de Zapatero.

Música / Love Is Just a World # Tanita Tikaram

PD: L'adéu de Sebastià Salellas és la pèrdua d'un altre referent de la ciutat. El seu compromís és insubstituïble.

PD2: Ibarretxe manté el seu full de ruta i proposa per al 25 d'octubre un referèndum d'autodeterminació que el govern espanyol durà al Constitucional. La convicció contra les lleis.

PD3: Brillant iniciativa a Figueres de joves com en Pau Canaleta amb el Marca Ciutat. Dimarts vaig comprovar com disfruta organitzant un congrés sobre el citymarqueting i sobre com repensar les ciutats del futur.

PD4: El Dia de l'Emprenedor ha reunit a Barcelona més de 5.000 visitants.

1 comentaris:

pau ha dit...

Eduard, merci per la referència.
Va ser un plaer fer el café amb tu